ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι θα δώσουν το παρών στο 3ο συνέδριο του κόμματος

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι θα δώσουν το παρών στο 3ο συνέδριο του κόμματος

Οι εργασίες του συνεδρίου αρχίζουν στις 6:30 μ.μ., με ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα 

suriza
Αντιπροσωπείες κομμάτων από όλη την Ευρώπη, εκπρόσωποι Αριστερών και Σοσιαλιστικών σχημάτων, αλλά και υψηλές πολιτικές παρουσίες αναμένεται να δώσουν το παρών στο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, το οποίο ξεκινά αύριο το απόγευμα, στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου (Τάε κβον Ντο).

Οι εργασίες του συνεδρίου αρχίζουν στις 6:30 μ.μ., με ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, ενώ θα προηγηθούν χαιρετισμοί ηγετών και εκπροσώπων άλλων πολιτικών φορέων, «ομογάλακτων» και μη, στο πλαίσιο της εθιμικής πολιτικής παράδοσης.

synedrio

Κλείσιμο
Ανάμεσα σε όσους θα χαιρετίσουν στις εργασίες του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι, μεταξύ άλλων, ο Αντόνιο Κόστα, Πρωθυπουργός της Πορτογαλίας (ο οποίος θα παρέμβει μέσω βίντεο, λόγω του Καθολικού Πάσχα), η Αντιπρόεδρος της Ισπανικής Κυβέρνησης και Υπουργός Εργασίας, Γιολάντα Ντίαθ, ο Ζόραν Ζάεφ, πρώην Πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, αλλά και στελέχη Αριστερών και Σοσιαλιστικών κομμάτων.

Χαιρετισμοί θα υπάρξουν και από εκπροσώπους της εγχώριας πολιτικής σκηνής, αφού το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα χαιρετίσει ο Γραμματέας της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος, αλλά και ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ως εκπρόσωπος του ΠΡΑΤΤΩ.

Παράλληλα με το συνέδριο θα διοργανωθούν θεματικά τραπέζια, με αντικείμενα την πανδημία, την εργασία, τη διεθνή κατάσταση και τον πόλεμο, την οικονομία, την κλιματική κρίση- ενέργεια και τους θεσμούς – Δημοκρατία.

Επιπλέον, την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Απριλίου και ώρες από 10 π.μ. έως 2 μ.μ. θα πραγματοποιείται εθελοντική αιμοδοσία, ενώ για τις ανάγκες της διοργάνωσης, στο χώρο θα λειτουργεί παιδότοπος.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Άμπερ Χερντ ισχυρίζεται ότι ο Τζόνι Ντεπ την κακοποίησε με μπουκάλι

Τέλος στα πιστοποιητικά από 1ης Μαΐου - Καταργείται η μάσκα από την 1η Ιουνίου

Θετική στον κορωνοϊό η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης