Γεύσεις καλοκαιρινής Ελλάδας στο δείπνο που παρέθεσε ο Μητσοτάκης στη Σύνοδο της Θεσσαλονίκης
Γεύσεις καλοκαιρινής Ελλάδας στο δείπνο που παρέθεσε ο Μητσοτάκης στη Σύνοδο της Θεσσαλονίκης
Απευθείας από το Βελιγράδι στο δείπνο της Συνόδου ο Όλαφ Σολτς, τον υποδέχθηκε ο πρωθυπουργός - Λαβράκι, κρέμα αβγοτάραχου και γιουβαρλάκια θαλασσινών με γαρίδα θα γευτούν μεταξύ άλλων οι ηγέτες των χωρών στο Hyatt Regency - Δείτε αναλυτικά το μενού
Δείπνο προς τιμήν των ηγετών που συμμετέχουν στη Σύνοδο Κορυφής της Διαδικασίας Συνεργασίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SouthΕast Europe Cooperation Process – SEECP ) παρέθεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο ξενοδοχείο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης.
Το μενού στο επίσημο δείπνο των ηγετών σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, έχει γεύσεις καλοκαιρινής Ελλάδας με ψάρι, θαλασσινά και αγνά παραδοσιακά προϊόντα από διάφορες περιοχές της χώρας.
Συγκεκριμένα περιλαμβάνει:
- Μαρινάτο λαβράκι με καλοκαιρινά λαχανικά και κρέμα αβγοτάραχου.
-Γιουβαρλάκια θαλασσινών με γαρίδα, μυλοκόπι και κρόκο Κοζάνης
-Ντοματίνια με φρέσκο κατσικίσιο τυρί, παξιμάδια χαρουπιού και ντρέσινγκ ελιάς.
-Φαγκρί με χόρτα τσιγαριστά και σάλτσα τζιτζιμπίρας
-Επιδόρπιο ροδάκινο (μους κοκκινόσαρκου ροδάκινου με κονφί από φρέσκο ροδάκινο Ημαθίας)
-Κρασί: Ασύρτικο, Sauvignon Blanc (Θέμα, Κτήμα Παυλίδη)
Το μενού επιμελήθηκαν το executive chef του Hyatt Regency Απόστολος Αλτάνης, ο pastry chef Αλέξανδρος Αλεξίου και οι ομάδες τους.
Απευθείας από Βελιγράδι ο Σολτς στη Θεσσαλονίκη
Ο Γερμανός καγκελάριος, Όλαφ Σολτς, έφτασε στη Θεσσαλονίκη απευθείας από το Βελιγράδι. Στο Hayatt Regency στο οποίο πραγματοποιήθηκε η Σύνοδος, τον υποδέχθηκε ο Έλληνας πρωθυπουργός, με τους δύο άνδρες να έχουν ένα σύντομο τετ α τετ όπου και φωτογραφήθηκαν.
Στην συνέχεια κατευθύνθηκαν στο δείπνο όπου κάθονται δίπλα στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ.
Ειδήσεις σήμερα:
Το μενού στο επίσημο δείπνο των ηγετών σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, έχει γεύσεις καλοκαιρινής Ελλάδας με ψάρι, θαλασσινά και αγνά παραδοσιακά προϊόντα από διάφορες περιοχές της χώρας.
Συγκεκριμένα περιλαμβάνει:
- Μαρινάτο λαβράκι με καλοκαιρινά λαχανικά και κρέμα αβγοτάραχου.
-Γιουβαρλάκια θαλασσινών με γαρίδα, μυλοκόπι και κρόκο Κοζάνης
-Ντοματίνια με φρέσκο κατσικίσιο τυρί, παξιμάδια χαρουπιού και ντρέσινγκ ελιάς.
-Φαγκρί με χόρτα τσιγαριστά και σάλτσα τζιτζιμπίρας
-Επιδόρπιο ροδάκινο (μους κοκκινόσαρκου ροδάκινου με κονφί από φρέσκο ροδάκινο Ημαθίας)
-Κρασί: Ασύρτικο, Sauvignon Blanc (Θέμα, Κτήμα Παυλίδη)
Το μενού επιμελήθηκαν το executive chef του Hyatt Regency Απόστολος Αλτάνης, ο pastry chef Αλέξανδρος Αλεξίου και οι ομάδες τους.
Απευθείας από Βελιγράδι ο Σολτς στη Θεσσαλονίκη
Ο Γερμανός καγκελάριος, Όλαφ Σολτς, έφτασε στη Θεσσαλονίκη απευθείας από το Βελιγράδι. Στο Hayatt Regency στο οποίο πραγματοποιήθηκε η Σύνοδος, τον υποδέχθηκε ο Έλληνας πρωθυπουργός, με τους δύο άνδρες να έχουν ένα σύντομο τετ α τετ όπου και φωτογραφήθηκαν.
Στην συνέχεια κατευθύνθηκαν στο δείπνο όπου κάθονται δίπλα στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ.
Ειδήσεις σήμερα:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα