«Κρύβουν» τον Κασιδιάρη στο κόμμα Κανελλόπουλου

«Κρύβουν» τον Κασιδιάρη στο κόμμα Κανελλόπουλου

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα εγκαταλειφθεί η ταμπέλα του κόμματος «Έλληνες» και θα χρησιμοποιηθεί ως «κέλυφος» το ΕΑΝ, που ίδρυσε ο πρώην Αρεοπαγίτης - Σε αυτήν την περίπτωση, ο Κασιδιάρης δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής

kasidiaris_kanellopoylos_arthro
Αναδιπλώσεις και νομικίστικα τρικ για να δραπετεύσει από το θεσμικό ανάχωμα που ύψωσε η κυβέρνηση και η Βουλή αναζητεί το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη προκειμένου να μετέχει στις επικείμενες εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο συνοδοιπόρος του πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστάσιος Κανελλόπουλος προσανατολίζονται να εγκαταλείψουν την ταμπέλα του κόμματος «Ελληνες», ιδρυτής του οποίου είναι ο πρωτόδικα καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και να χρησιμοποιήσουν ως «κέλυφος» το κόμμα «ΕΑΝ», που ίδρυσε ο κ. Κανελλόπουλος.

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν πως σε αυτή την περίπτωση ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής, αλλά δημόσια θα υποστηρίζει το «ΕΑΝ». Την ίδια στιγμή ο κ. Κανελλόπουλος διαψεύδει τις φήμες που τον ήθελαν να έχει έρθει σε ρήξη με το πρώην ηγετικό στέλεχος του νεοναζιστικού μορφώματος «Χρυσή Αυγή».

Ο ίδιος φέρεται να λέει ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης υιοθετεί την νομική του εισήγηση για την απρόσκοπτη κάθοδο στις εκλογές ενός πολιτικού κόμματος που δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα απο την κυβερνητική τροπολογία.

Κλείσιμο
Αυτή η προοπτική εξυπηρετείται -σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές- απο ένα κόμμα που δεν θα έχει καμία καταστατική σχέση με τους «Ελληνες» και με τον Ηλία Κασιδιάρη ακόμα και αν το σύνολο των στελεχών του καταδικασμένου πρώην χρυσαυγίτη μεταφερθεί στο νεοπαγές πολιτικό μόρφωμα. Παράλληλα, ο κ. Κανελλόπουλος σημειώνει πως επιδιώκει ευρύτερες συμπράξεις με κόμματα που κινούνται στον χώρο της ultra δεξιάς.




Ειδήσεις σήμερα:

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Στη δημοσιότητα το πόρισμα της Επιτροπής για την τραγωδία

Τζίρο εκατομμυρίων είχε η οργάνωση επιπέδου «μαφίας» - Το «αφεντικό» παρείχε... μπράβους στους διεφθαρμένους αστυνομικούς

Υπόθεση Γεωργούλη: «Καταδικάζουμε… αλλά αν είναι στημένο πριν τις εκλογές;» - Νέο «χτύπημα» από υποψήφια ΣΥΡΙΖΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης