Προς την «Πατριωτική Ένωση» των Εμφιετζόγλου - Μπογδάνου κινείται η Αλεξοπούλου

«Θα κάνω τα πάντα για να προλάβω» λέει στο protothema.gr η Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου

Σε προχωρημένες συζητήσεις με την «Πατριωτική Ενωση» των Εμφιετζόγλου - Μπογδάνου βρίσκεται η πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου προκειμένου να ενταχθεί στο κόμμα και να συμμετέχει ως υποψήφια βουλευτής στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Η κυρία Αλεξοπούλου μιλώντας στο protothema.gr αναφέρει χαρακτηριστικά πως «υπάρχει καλός δίαυλος επικοινωνίας με τους ανθρώπους της Πατριωτικής Ενωσης και αναζητούμε τρόπους συνεργασίας. Δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία υπάρχει όμως επιθυμία για συνεργασία».

Αναφορικά δε με το αν θα προλάβει να ενταχθεί στους συνδυασμούς του κόμματος ως υποψήφια βουλευτής σε περίπτωση βέβαια που οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια, λέει «θα κάνω τα πάντα για να προλάβω. Δεν ξέρω πως, αλλά πιστεύω να τα καταφέρω». Η ίδια μάλιστα στέλνει μήνυμα προς τον Κυριάκο Βελόπουλο και όλους όσοι της έστησαν όπως υποστηρίζει την σκευωρία περι αποστασίας λέγοντας «θα με βρουν μπροστά τους μέσα στην Βουλή με κόμμα που θα μπει στο κοινοβούλιο για πρώτη φορά».

Τέλος, επαναλαμβάνει την πρόθεσή της να υποβάλλει μηνύσεις κατά όσων την κατηγόρησαν ότι χρηματίστηκε προκειμένου να στηρίξει την ΝΔ.

Ειδήσεις σήμερα:

Μυλωνάκης «καρφώνει» Βελόπουλο: Του δίναμε κάθε μήνα 500 ευρώ «μαύρα» σε φάκελο - Πού πήγαν τα λεφτά;

Δίκη Πισπιρίγκου: «Έχετε σκεφτεί ποτέ να επισκεφθείτε ψυχίατρο;» ρώτησε ο Κούγιας τον Ηλιάδη

Γυναίκα κατήγγειλε ότι ζαλίστηκε μετά από ποτό και την βίασαν έξω από strip club της Συγγρού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr