Αποτελέσματα εκλογών 2023 - Κωνσταντοπούλου: Πολύ σύντομα η Πλεύση θα είναι στη Βουλή

Εκλογές 2023: Καλώ τους νέους ανθρώπους να είναι κοντά μας, υπογράμμισε η επικεφαλής του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας

Έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα «η Ζωή θα είναι στη Βουλή», τόνισε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, το κόμμα της οποίας στις σημερινές εκλογές διεκδικεί την είσοδό του στη Βουλή.

«Καλώ τους νέους ανθρώπους να είναι κοντά μας, να έρθουν αν θέλουν στα γραφεία μας.  Να ξέρουν ότι χάρη σε αυτούς η Πλεύση είχε αυτή την εκτόξευση των τελευταίων ημερών. Το μήνυμά τους ότι μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο με αγάπη, χαμόγελο, πείσμα, επιμονή, είναι ένα μήνυμα πολύ ηχηρό. Μπορεί η Πλεύση Ελευθερίας να είναι στη Βουλή» σημείωσε η κυρία Κωνσταντοπούλου, σε δήλωσή της.

Δείτε το βίντεο



«Έχουμε κάθε λόγο να χαμογελάμε και να αισιοδοξούμε όσο περιμένουμε τα αποτελέσματα. Δεσμεύομαι ότι δεν θα προδώσω κανέναν και καμία και δεν θα κάνω πίσω από τα όνειρα και τις ελπίδες μας» πρόσθεσε η ίδια μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Κληθείσα από δημοσιογράφο να σχολιάσει τη «συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ» και ότι «από εκεί ξεκίνησε με τον Αλέξη Τσίπρα», η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε πως «αυτό που εισπράττουμε είναι η πίστη του κόσμου ότι το υπόδειγμα της Πλεύσης Ελευθερίας είναι εκείνο που μπορεί να συγκροτήσει την πραγματική κοινοβουλευτική αντιπολίτευση, την πραγματική φωνή των πολιτών, την πραγματική υπεράσπιση των πολιτών απέναντι σε εκείνα που κανένας δεν τους υπερασπίστηκε».

«Είμαστε μια ανάσα από τη Βουλή και μπορεί το πρωί να είμαστε στη Βουλή» συμπλήρωσε.

Ειδήσεις σήμερα:

Αποτελέσματα εκλογών - Ιστορική διαφορά υπέρ της ΝΔ δείχνουν οι επίσημες εκτιμήσεις - Γαλάζιος ο χάρτης, κατέρρευσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Αποτελέσματα εκλογών 2023: LIVE μετάδοση μέσω διαδραστικού χάρτη

Εκλογές 2023 - Η ώρα των «μικρών»: ΚΚΕ, Βελόπουλος, Γιάνης και Ζωή συμπρωταγωνιστές των εκλογών

-------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr