Σπαρτιάτες: Οι θέσεις μας ταιριάζουν σε πολλά σημεία με τους «Έλληνες» του Κασιδιάρη παραδέχθηκε ο Βασίλης Στίγκας

Σπαρτιάτες: Οι θέσεις μας ταιριάζουν σε πολλά σημεία με τους «Έλληνες» του Κασιδιάρη παραδέχθηκε ο Βασίλης Στίγκας

7-8 άτομα από την κοινοβουλευτική ομάδα των Σπαρτιατών προέρχονται από τους «Έλληνες» είπε ο Βασίλης Στίγκας - Μόνο αν κριθεί τελεσίδικα θα πω ότι είναι εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή

vasilis-stgas-spartiates
Στην παραδοχή ότι οι θέσεις των Σπαρτιατών «ταριάζουν σε πολλά σημεία» με τους «Έλληνες» του καταδικασμένου για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη, προχώρησε ο πρόεδρος του νεοεισερχόμενου στη Βουλή κόμματος, Βασίλης Στίγκας.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο κ. Στίγκας «όπως και να το κάνουμε ο Κασιδιάρης έχει ένα ρεύμα» προσθέτοντας ότι «μόνο εάν κριθεί τελεσίδικα θα σας πω οτι είναι εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι «το κόμμα ανήκει σε μένα, το διαχειρίζομαι εγώ και στα χαρτιά είναι δικό μου. Δεν έχω να μοιραστώ κάτι με κάποιον» μολονότι παραδέχθηκε ότι «7-8 άτομα» από την κοινοβουλευτική ομάδα των Σπαρτιατών προέρχονται από τους «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctovvejoio69)
Κλείσιμο


Ο κ. Στίγκας, μάλιστα, απάντησε ότι αν δεν τον είχε στηρίξει ο καταδικασμένος Ηλίας Κασιδιάρης «πιθανόν όχι» δεν θα είχαν μπει στη Βουλή οι «Σπαρτιάτες». Στο πλαίσιο αυτό, δε, είπε προς τον παριστάμενο στη συζήτηση Πέτρο Τατσόπουλο ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν ήταν καύσιμο για τους «Σπαρτιάτες», όπως είχε αναφέρει στην πρώτη δήλωσή του μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, αλλά «κηροζίνη».

Ο Βασίλης Στίγκας, τέλος, είπε «καταδικάζω τον ναζισμό και τον κομμουνισμό» καθώς και ότι «σέβομαι την Μάγδα Φύσσα αλλά να μην την ηρωποιούμε».

Ειδήσεις σήμερα:

Πρώτη ματιά μέσα στον «υγρό τάφο» του Titan

Τα 7 μέτρα - «ανάσα» που εντάσσονται στο πρώτο οικονομικό νομοσχέδιο

Σπάνια εμφάνιση για την Έρικα Ελένιακ του «Baywatch» - Δείτε πώς είναι σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης