ΣΥΡΙΖΑ για Αγχίαλο: Αγωνία για την εξέλιξη της πυρκαγιάς - Ευθύνες στην κυβέρνηση

ΣΥΡΙΖΑ για Αγχίαλο: Αγωνία για την εξέλιξη της πυρκαγιάς - Ευθύνες στην κυβέρνηση

Το επιτελικό κράτος δεν μπορεί να προστατεύσει τη χώρα, υποστηρίζει η αξιωματική αντιπολίτευση

ΣΥΡΙΖΑ_Φωτια_27072023
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ για την κατάσταση που επικρατεί στη Νέα Αγχίαλο. Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εκφράζει την αγωνία της για την εξέλιξη της πυρκαγιάς στην Νέα Αγχίαλο και την συμπαράστασή της στους κατοίκους της περιοχής και σε όλους όσοι δίνουν την δύσκολη μάχη της πυρόσβεσης.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει τεράστιες ευθύνες για το γεγονός ότι η χώρα καίγεται από άκρη σε άκρη εδώ και δέκα ημέρες, σε σημείο να έχουν μείνει απροστάτευτες ακόμη και ευαίσθητες στρατιωτικές εγκαταστάσεις και να κινδυνεύουν χιλιάδες άνθρωποι" επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Οι διαβεβαιώσεις του κ. Μητσοτάκη για “ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού” κατέρρευσαν και αποκαλύφθηκε η πλήρης ανικανότητα του δήθεν επιτελικού κράτους να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές» αναφέρεται χαρακτηριστικά. 

Ταυτόχρονα, ενώ συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία, ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και πρώην Υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, επικοινώνησε με τον Υπουργό Άμυνας, Νίκο Δένδια, προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη της πυρκαγιάς, να εκφράσει την έντονη ανησυχία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και να τονίσει την ανάγκη να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφάλεια του προσωπικού, των στρατιωτικών εγκαταστάσεων και των πολιτών.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στη Μαγνησία: Εκρήξεις σε αποθήκες πυρομαχικών της Πολεμικής Αεροπορίας στη Νέα Αγχίαλο

«Ανταρσία» στους Σπαρτιάτες - Εννέα βουλευτές τάσσονται υπέρ Κασιδιάρη και «αδειάζουν» τον Στίγκα

Ράφα Ναδάλ: Φωτογραφήθηκε με την οικογένειά του στον Ισθμό της Κορίνθου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης