Κικίλιας: Συνελήφθη εμπρηστής την ώρα που έβαζε φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Κικίλιας: Συνελήφθη εμπρηστής την ώρα που έβαζε φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Ο 87χρονος συλληφθείς πιάστηκε επ' αυτοφώρω με μπιτόνια βενζίνης και εύφλεκτο υλικό - «Έχουμε 60 πυρκαγιές καθημερινά» σημείωσε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας

fwtia-mak62
Στη σύλληψη ενός 87χρονου, που κατηγορείται για εμπρησμό, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου στον Άγιο Στέφανο, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας στο Open.

Ο κ. Κικίλιας τόνισε πως ο συλληφθείς πιάστηκε επ' αυτοφώρω με μπιτόνια βενζίνης και εύφλεκτο υλικό, ενώ πρόλαβε και έβαλε τη φωτιά, η οποία κατασβέστηκε άμεσα από την Πυροσβεστική.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cul89sreuqix)


Κλείσιμο
Με βάση την ενημέρωση της Αστυνομίας, ο 87χρονος έγινε αντιληπτός από έναν 39χρονο κάτοικο της περιοχής, την ώρα που προσπαθούσε να βάλει φωτιά με εύφλεκτο υγρό σε ξερά χόρτα, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου. Αμέσως ο 39χρονος ειδοποίησε την Αμεση Δράση και λίγα λεπτά αργότερα ο ηλικιωμένος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.

«Δυστυχώς για άλλη μια φορά το ανθρώπινο χέρι παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στις 1.670 πυρκαγιές που είχαμε μέσα στον Ιούλιο», επισήμανε ο κ. Κικίλιας, προσθέτοντας πως «έχουμε 60 πυρκαγιές καθημερινά».

Ακόμα, είπε πως στον «στον Βόλο είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη και πιεστική κατάσταση», ενώ τέλος αναφέρθηκε και στην αυστηροποίηση των ποινών για εκείνους τους απερίσκεπτους που γίνονται η αιτία για πρόκληση πυρκαγιάς.


Ειδήσεις σήμερα

Όσα άφησε πίσω της η κακοκαιρία «Petar» - Δείτε βίντεο από Κέρκυρα, Κεφαλονιά και Αιτωλοακαρνανία

Facebook και Instagram: Πώς τα social media επηρεάζουν τη ζωή και τις σκέψεις μας


Ο Ορέστης Τζιόβας αποκαλύπτει τι συνέβη σε νησί κοντά στη Μεθώνη - «Θα φύγουν από την χώρα έχοντας ζήσει την απόλυτη φρίκη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης