Τσίπρας: Πήγε να ψηφίσει για την διαδοχή του στον ΣΥΡΙΖΑ στο σχολείο του γιου του

Τσίπρας: Πήγε να ψηφίσει για την διαδοχή του στον ΣΥΡΙΖΑ στο σχολείο του γιου του

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν είχε ανακοινώσει πού θα ψήφιζε, ωστόσο μόλις τον είδαν έσπευσαν να τον χαιρετήσουν – Συνομίλησε με κόσμο και περίμενε στην ουρά, ενώ αρνήθηκε τις προτάσεις που του έκαναν να προηγηθεί στην κάλπη

tsipras_kalpi
Χαλαρός, ομιλητικός, ξεκούραστος και ελαφρά αδυνατισμένος εμφανίστηκε χθες στο 1ο Πειραματικό Λύκειο στην οδό Ηπίτου στην Πλάκα, ο απερχόμενος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

Μολονότι ο ίδιος δεν φέρεται να επιθυμούσε να ελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, καθώς ο τόπος και ο χρόνος που θα ασκούσε το εκλογικό του δικαίωμα είχαν μείνει κρυφά, εντούτοις μόλις ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε στο εκλογικό τμήμα, κόσμος που περίμενε έσπευσε να τον χαιρετίσει και να τον αγκαλιάσει.



Κλείσιμο
Πιο απελευθερωμένος από ποτέ, ο απερχόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με τον κόσμο, αντάλλαξε σχόλια με τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους, ενώ περίμενε στην ουρά για να ψηφίσει. Μάλιστα, όταν κάποιοι από τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ  του ζήτησαν να προηγηθεί στην κάλπη, εκείνος αρνήθηκε, περιμένοντας τη σειρά του.






Γιατί επέλεξε το 1ο Πειραματικό Σχολείο στην Πλάκα

Τώρα η επιλογή του 1ου Πειραματικού Σχολείου στην Πλάκα από τον κ. Τσίπρα μάλλον μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρείται, με δεδομένο ότι κάθε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ψηφίσει σε όποιο εκλογικό κέντρο επιθυμεί.

Ωστόσο, ο μεγάλος γιος του κ. Τσίπρα, Φοίβος, φοιτά ήδη στο 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο, οπότε δεν αργεί και η δική του σειρά να περάσει τις πύλες του 1ου Πειραματικού Λυκείου ως μαθητής.


tsipras_kalpi2
tsipras_kalpi3
tsipras_kalpi4
tsipras_kalpi5






Ειδήσεις σήμερα

Βίντεο: Με βερμούδα, τον σύντροφό του και τον σκύλο τους o Κασσελάκης για καφέ την επόμενη της νίκης - Τι απάντησε για Κούγια

Πλημμύρα... ο Μπέος: Όταν ο δήμαρχος Βόλου ήλθε αντιμέτωπος με τα νερά - και τις παλιότερες μεγαλοστομίες του

Ξύλο και μία σύλληψη ανάμεσα σε μοναχούς στο Άγιον Όρος μετά από… κατανάλωση αλκοόλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης