Την Τετάρτη στις 18:00 η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν στη Νέα Υόρκη

Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για σήμερα 18 Σεπτεμβρίου αλλά αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας Daniel που άλλαξε όλο το πρόγραμμα του πρωθυπουργού

Την Τετάρτη στις 18:00 ώρα Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογαν στη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στον αποκαλούμενο «Τουρκικό Οίκο» (Turkish House), όπου στεγάζεται η μόνιμη αντιπροσωπεία της Τουρκίας στον ΟΗΕ και το τουρκικό προξενείο στη Νέα Υόρκη.
Παρόντες θα είναι επίσης ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Ιμπραήμ Καλίν που είναι αρχηγός της ΜΙΤ, η κυρία Άννα Μαρία Μπούρα διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού και ο Ακίφ Τσαγατάι Κιλίτς σύμβουλος του προέδρου Ερντογάν για θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Να θυμίσουμε πως η συνάντηση των δύο ηγετών ήταν αρχικά προγραμματισμένη για σήμερα, 18 Σεπτεμβρίου αλλά μετατέθηκε για δύο ημέρες καθώς ο Ελληνας πρωθυπουργός έμεινε στη χώρα λόγω της κακοκαιρίας Daniel. Ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στην αμερικανική μεγαλούπολη από την Τετάρτη 20 έως και την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου.


Ειδήσεις σήμερα

Τελικά αποτελέσματα στον ΣΥΡΙΖΑ: 44,91% ο Κασσελάκης, 36,18% η Αχτσιόγλου – Ανατροπή και τρίτη θέση για Τσακαλώτο

Η Γλυκερία και η Εύη, οι δύο Ελληνίδες νοσηλεύτριες που σκοτώθηκαν στο φρικτό τροχαίο στη Λιβύη

Εθνική Μπάσκετ: Επίσημο το διαζύγιο με τον Ιτούδη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr