ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πολάκης καβαλά τη μηχανή μαζί με την Τζάκρη και απαντά στην Αχτσιόγλου για τη στήριξη σε Κασσελάκη - «Έφη, ερχόμαστε»

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πολάκης καβαλά τη μηχανή μαζί με την Τζάκρη και απαντά στην Αχτσιόγλου για τη στήριξη σε Κασσελάκη - «Έφη, ερχόμαστε»

Η φωτογραφία του Πολάκη με τη Τζάκρη μετά τη δήλωση της Αχτσιόγλου - «Νομίζω ο κ. Κασσελάκης έχει δείξει τις επιλογές του, βλέπουμε τα στελέχη που έχει δίπλα του: τον κ. Πολάκη, την κ. Τζάκρη κ.ά»

syriza
Συνεχίζονται οι εσωκομματικές τριβές εντός του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Παύλο Πολάκη να δίνει απάντηση με δόση ειρωνείας στην υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Έφη Αχτσιόγλου.

Υπενθυμίζεται ότι στον απόηχο του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών της περασμένης Κυριακής, η κυρία Αχτσιόγλου απευθύνοντας αίτημα προς τους Γραμματείς του κόμματός της να γίνει ένα debate με τον Στέφανο Κασσελάκη, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Σε περίπτωση που δεν είμαι εγώ Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, νομίζω ο κ. Κασσελάκης έχει δείξει τις επιλογές του, βλέπουμε τα στελέχη που έχει δίπλα του: τον κ. Πολάκη, την κ. Τζάκρη κ.α.».


Κλείσιμο
Αντιδρώντας στη δήλωση-αιχμή της κ.Αχτσιόγλου, περί στήριξης στον κ.Κασσελάκη, ο κ.Πολάκης ανέβασε μία φωτογραφία με εκείνον και την Θεοδώρα Τζάκρη, φορώντας κράνη, στη μηχανή, και με μία φράση σημείωσε: «Οκ Έφη, συ είπας... Ερχόμαστε!».

Ειδήσεις σήμερα

Παππάς υπέρ Κασσελάκη: «Ο Στέφανος θα έχει τη στήριξή μου, θα ενθαρρύνω την εκλογή του»

Το μυστήριο με τους 6 κλεμμένους πίνακες της Ελαιουργικής, αξίας εκατ. ευρώ! Το πάρτι που έφερε το λουκέτο στον μεγαλύτερο συνεταιρισμό

Η σφιχτή αγκαλιά μιας 38χρονης μητέρας με τον έφηβο γιο της που «δίχασε» τα social media
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης