ΣΥΡΙΖΑ: «Ατυχείς οι δηλώσεις Αχτσιόγλου για θολά νερά» είπε η στενή συνεργάτιδα του Κασσελάκη, Δώρα Αυγέρη

Η συνεργάτιδα του Κασσελάκη επιβεβαίωσε επίσης την επιδίωξη του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για επανατοποθέτηση του κόμματος στον χώρο της Κεντροαριστεράς

«Ατυχείς» χαρακτήρισε η στενή συνεργάτιδα του Στέφανου Κασσελάκη και πρώην βουλευτής Δώρα Αυγέρη τις δηλώσεις της Έφης Ατχτσιόγλου τη βραδιά των εκλογών περί «θολών νερών» και την κάλεσε, στην ουσία, να ανασκευάσει.

«Η πορεία των ημερών θα της δώσει την ευκαιρία να ανασκευάσει και να αποδείξει ότι άλλα πράγματα εννοούσε» τόνισε, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star, ενώ απέδωσε τη δήλωσή της στη «φόρτιση» της εκλογικής βραδιάς.

Η κ. Αυγέρη επιβεβαίωσε επίσης την επιδίωξη του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη για επανατοποθέτηση του κόμματος στον χώρο της Κεντροαριστεράς. Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το αν το απόσπασμα της κοινής δήλωσης Κασσελάκη – Παππά για «πατριωτική παράταξη» θυμίζει ΠΑΣΟΚ και αν σημαίνει ότι επιχειρείται ένα άνοιγμα στον χώρο του Κέντρου, η κ. Αυγέρη απάντησε: «Νομίζω το περιγράφει και η κοινή δήλωση – ανακοίνωση, ούτως ή άλλως άλλωστε πολιτικά είναι 'συγγενείς' οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι». Επισήμανε ακόμα ότι η συνεργασία Κασσελάκη – Παππά δεν έχει αναπτυχθεί μόνο γα τον επερχόμενο β' γύρο για την εκλογή αρχηγού στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για την επόμενη μέρα.

Στην ερώτηση για το αν θα διατηρηθεί η ενότητα του κόμματος στην περίπτωση εκλογής του Κασσελάκη ή αν είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο διαγραφών σε όσους δείξουν «δυσανεξία» σε μία εκλογή του, η στενή συνεργάτιδα του υποψήφιου προέδρου δήλωσε: «Αν κάποιος δήλωσε με ρητό και κατηγορηματικό τρόπο ότι ήρθε και θα μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ αυτός είναι ο Στέφανος Κασσελάκης», για να προσθέσει πως «έχουμε να διανύσουμε αρκετές ημέρες μέχρι τις εκλογές της Κυριακής, ας διανύσουμε αυτόν τον χρόνο, νομίζω ότι είναι καθοριστική αυτή η κίνηση του Νίκου Παππά στη Βουλή».

Ακόμη, σχολίασε πως αν συνταχθεί κάποιος άλλος υποψήφιος πρόεδρος, όπως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με έναν από τους δύο υποψηφίους του β' γύρου, αυτό δε σημαίνει πως έχει υπάρξει συμφωνία για μετά. «Ας τα αφήσουμε όλα αυτά, ας κοιτάξουμε το δάσος που είναι η επόμενη μέρα, είναι το 'μετά', που αγωνίζομαι προσωπικά και ελπίζω να είναι ημέρα ενότητας και ανάταξης του κεντροαριστερού – προοδευτικού χώρου και την επόμενη ημέρα της πατρίδας μας που είναι η πολιτική αλλαγή».


Ειδήσεις σήμερα

Ερντογάν κατά Μενέντεζ με θετικά σχόλια για την Ελλάδα: «Μας συνδέει αρχαία φιλία» με την Αθήνα

Υπό κράτηση παραμένουν οι δύο Τούρκοι που πέταξαν drone πάνω από τη βάση του Ναυτικού στον Πόρο

Έπεσαν οι υπογραφές για την ανακατασκευή των Επειγόντων του Θριάσιου Νοσοκομείου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr