ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μαμουλάκης παίρνει «μεταγραφή» από τον Τσακαλώτο και στηρίζει Κασσελάκη - «Διαθέτει εξαιρετικό χάρισμα»

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μαμουλάκης παίρνει «μεταγραφή» από τον Τσακαλώτο και στηρίζει Κασσελάκη - «Διαθέτει εξαιρετικό χάρισμα»

Η πρωτιά Κασσελάκη στην Κρήτη έφερε δεύτερες σκέψεις σε στελέχη του κ. Τσακαλώτου στο νησί  - Συνθήκες ακραίας πόλωσης στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

mamoulakis
Τη στήριξή του στον υποψήφιο Πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη εξέφρασε ο Βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Χάρης Μαμουλάκης, εκτιμώντας πως το επόμενο διάστημα ο κ. Κασσελάκης θα αναπτύξει τους βασικούς πυλώνες, με τους οποίους θα προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως μετέδιδε το protothema, τα εκλογικά αποτελέσματα στην Κρήτη, όπου «σάρωσε» η πλευρά Κασσελάκη, έφεραν δεύτερες σκέψεις σε στελέχη του κ. Τσακαλώτου στο νησί, με τον κ. Μαμουλάκη να εξηγεί σήμερα στο ρ/σ «Παραπολιτικά» πως η στήριξή του στον Ευκλείδη Τσακαλώτο στον πρώτο γύρο εδράζετο στο το πόσο καθαρά κινήθηκε πολιτικά.

Σύμφωνα με τον κ. Μαμουλάκη ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πλοίο που ναυπηγείται εν πλω, σημειώνοντας πως την πρώτη Κυριακή των εσωκομματικών εκλογών, στη μεγάλη συμμετοχή συνετέλεσε και η παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στη διαδικασία εκλογής νέας ηγεσίας του κόμματος. Ακόμα, όπως σημείωσε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επικοινωνία χωρίς πολιτική και το αντίστροφο δεν υπάρχει.

Όπως υπογράμμισε, ο κ. Κασσελάκης διαθέτει ένα εξαιρετικό χάρισμα που ήταν δομικό έλλειμμα για τον ΣΥΡΙΖΑ τα προηγούμενα χρόνια και έρχεται να υπερκαλύψει μια πολύ μεγάλη ανάγκη του κόμματος. Μάλιστα, εκτίμησε πως το επόμενο διάστημα ο κ. Κασσελάκης θα αναπτύξει τους βασικούς πυλώνες, με βάση τους οποίους θα προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.


«Αχρείαστος» ο δεύτερος γύρος


Κλείσιμο
Τέλος, τόνισε πως θα ήταν καλό να γίνει αποδοχή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου, ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω τριβές.

Με τον τρόπο αυτό συντάχθηκε με την πρόταση του βουλευτή, Γιώργου Καραμέρου να υπάρξει συμφωνία των δύο φιναλίστ, για να αποφευχθεί ο δεύτερος γύρος λόγω της μεγάλης διαφοράς.




Ειδήσεις σήμερα

Στις 18:00 το τετ α τετ Μητσοτάκη – Ερντογάν: Χαμηλές προσδοκίες, παρά τη μεταστροφή Ερντογάν

Τον Δεκέμβριο η έκτακτη οικονομική ενίσχυση 100 - 200€ σε συνταξιούχους με προσωπική διαφορά

Αναστάτωση με εικαστικό έργο με 11 σφαγμένα αρνιά στην Παιανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης