Κασσελάκης από Πάτρα: Ο κόσμος του κέντρου, έχει ευκαιρία την Κυριακή να επιλέξει καθαρά χέρια

Κασσελάκης από Πάτρα: Ο κόσμος του κέντρου, έχει ευκαιρία την Κυριακή να επιλέξει καθαρά χέρια

Μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Κώστα Καρπέτα ήταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

kasselakis_231002
«Ο προοδευτικός κόσμος της Ελλάδας, ο κόσμος του κέντρου, έχει μια ευκαιρία αυτή την Κυριακή, να επιλέξει καθαρά χέρια, ανθρώπους που έχουν εργαστεί μέσα στην κοινωνία και θέλουν να προσφέρουν, με ενσυναίσθηση, με ανθρωπιά και με έγνοια για το περιβάλλον».  Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σε δηλώσεις που έκανε σήμερα στην Πάτρα, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Όπως πρόσθεσε, έχοντας δίπλα του τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Κώστα Καρπέτα, τον οποίο στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «ο Κώστας Καρπέτας είναι ένα από αυτά τα άτομα που αξίζουν την στήριξη του προοδευτικού κόσμου» και υπογράμμισε: «Η χώρα μας μπορεί καλύτερα από αυτό το οποίο ζει αυτή τη στιγμή».
 

Κλείσιμο
Επίσης, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι «πάρα πολλοί αιρετοί της αυτοδιοίκησης των περιφερειών, της ΝΔ, έχουν πραγματικά αμελήσει τον τόπο» και συμπλήρωσε: «Έχουν ξεκοκαλίσει το μέλλον του τόπου με το φάγωμα που έχουν κάνει, από άκρη σε άκρη στην χώρα. Το είδαμε και στη Θεσσαλία με 500 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία ήταν να πάνε για αντιπλημμυρικά έργα μετά τον "Ιανό", τα οποία δεν πήγαν πουθενά και ο πρωθυπουργός της χώρας δεν έχει ιδέα που έχουν πάει, αλλά δίνει υποσχέσεις».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε την επίσκεψή του στην Πάτρα από το μνημείο του δολοφονηθέντος καθηγητή, Νίκου Τεμπονέρα, όπου εκεί εναπόθεσε λίγα λουλούδια, ενώ μετά την επίσκεψή του στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Κώστα Καρπέτα, περπάτησε στο κέντρο της πόλης και συνομίλησε με πολίτες.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη, περπάτησαν στο κέντρο της Πάτρας και συνομίλησαν με τους πολίτες.

«Να απαιτείτε. Έχετε ψήφο στα χέρια σας. Ψηφίστε Κώστα Καρπέτα την Κυριακή», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης σε δύο νεαρές που του ανέφεραν ότι είναι πολύ χαρούμενες που τον συναντούσαν από κοντά.

«Καλή επιτυχία στη χώρα μας», ήταν το σχόλιο του Στέφανου Κασσελάκη σε άλλη κυρία που του είπε συγχαρητήρια για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στη βόλτα που έκανε στους κεντρικούς πεζόδρομους της πόλης, είπε στους πολίτες που του μιλούσαν για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ ότι βρίσκεται εκεί για την τοπική αυτοδιοίκηση. «Δεν είμαστε εδώ για το κόμμα. Είμαστε για την αυτοδιοίκηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, όλοι μαζί, Στέφανος Κασσελάκης, Κώστας Καρπέτας και πολίτες, χειροκροτούσαν στο ρυθμό του «Bella Ciao» που ακουγόταν την ώρα που περνούσαν, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάζει: “Ετοιμαστείτε, σε λίγο το τραγούδι αυτό θα είναι νικηφόρο».

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα μεταβεί αργότερα στη Ρόδο, τελευταίο σταθμό της σημερινής περιοδείας του.

Ειδήσεις σήμερα

Στη φυλακισμένη Ιρανή ακτιβίστρια Ναργκίς Μοχαμαντί το φετινό βραβείο Νόμπελ Ειρήνης

Θρήνος στο Χάρκοβο από την ρωσική κόλαση φωτιάς - Αποδεκατίστηκε χωριό, «κάθε οικογένεια έχει και από έναν νεκρό»

Φεύγουν για να ψηφίσουν οι ετεροδημότες εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών - Έκτακτα δρομολόγια στα ΚΤΕΛ, τι ισχύει με τα διόδια

Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης