Μαρουσάκης: Χαλάει από σήμερα ο καιρός - Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Μαρουσάκης: Χαλάει από σήμερα ο καιρός - Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Η Τρίτη αναμένεται να είναι η πιο δύσκολη ημέρα όσον αφορά στον καιρό - Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται πρόσκαιρες βροχές ενώ ο βαρδάρης φέρνει ανέμους έως και 7 μποφόρ - Φτιάχνει ο καιρός την Πέμπτη

vroxes_new_xr
Το σκηνικό του καιρού αλλάζει σε μεγάλο βαθμό αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη καθώς αναμένονται βροχές και καταιγίδες.

Στη βορειοδυτική Ελλάδα θα πέσει ο μεγαλύτερος όγκος νερού και κοντά στα σύνορα με την Αλβανία θα είναι πιο έντονα τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες. Μέσα στην ημέρα τα φαινόμενα θα επεκταθούν και προς τα κεντρικά. Από το ύψος της Θεσσαλίας και πιο νότια ο καιρός δεν φαίνεται να μεταβάλλεται σημαντικά. Οι βοριάδες θα ενισχυθούν σημαντικά προς το κεντρικό και βόρειο με Αιγαίο με 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία είναι επίσης σε πτώση στη βόρεια Ελλάδα και δεν θα ξεπεράσει τους 25 βαθμούς.

Νοτιότερα ο υδράργυρος θα είναι κοντά στους 26 – 28 βαθμούς.

Στην Αττική δεν αναμένεται κάτι αξιόλογο. Οι άνεμοι θα ενισχυθούν προς το απόγευμα και ο υδράργυρος θα φτάσει μέχρι τους 27 βαθμούς, αργά το μεσημέρι.

Κλείσιμο
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται πρόσκαιρες βροχές ενώ ο βαρδάρης φέρνει ανέμους έως και 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24-25 βαθμούς.

Η αυριανή ημέρα θα είναι πιο δύσκολη και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή στα κεντρικά, δυτικά και βόρεια τμήματα. Στη δυτική Θεσσαλία, την Ήπειρο, το βόρειο και κεντρικό Ιόνιο, την κεντρική Μακεδονία, θα έχουμε ισχυρές βροχές και καταιγίδες και ενδέχεται να έχουμε μέχρι και πλημμυρικά επεισόδια, προειδοποιεί ο μετεωρολόγος.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw9ki83jxoo9)
 

Από την Τετάρτη, αυτό το κύμα θα κινηθεί πιο νότια – νοτιοανατολικά και θα περάσει από τις περισσότερες περιοχές με πιο ήπιες εντάσεις ενώ από την Πέμπτη ο καιρός φτιάχνει και πάλι, με το ερχόμενο Σαββατοκύριακο να είναι θερμό, σε ανοιξιάτικα επίπεδα.


Ειδήσεις σήμερα:

Μόλις 22 οι γυναίκες δήμαρχοι στους 332 δήμους της χώρας


Τα «κλειδιά» της νίκης Δούκα και της ήττας Μπακογιάννη στον δήμο ΑθηναίωνΤα «κλειδιά» της νίκης Δούκα και της ήττας Μπακογιάννη στον δήμο Αθηναίων

Ποια είναι η πράκτορας που ενέπνευσε τον χαρακτήρα της Τζόντι Φόστερ στη «Σιωπή των Αμνών»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης