Μηταφίδης (ΣΥΡΙΖΑ): «Δεν θα ξαναγυρίσουμε στις εποχές του Στάλιν, του Ζαχαριάδη και του Παπανδρέου»

Μηταφίδης (ΣΥΡΙΖΑ): «Δεν θα ξαναγυρίσουμε στις εποχές του Στάλιν, του Ζαχαριάδη και του Παπανδρέου»

«Αλεξιπτωτιστής που αγνοούσε την ιστορία του χώρου και της χώρας» ο Κασσελάκης, ανάφερε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - «Αυτή τη στιγμή είναι αντίπαλός μας»

mitafidis12
Για «θέατρο του παραλόγου που παίζεται σε βάρος της ιστορίας» του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία έκανε λόγο ο πρώην βουλευτής, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης (FM100). Όπως είπε, «μας έχει προκύψει ένας πρόεδρος, όπως το ερμηνεύει αυτός, με λευκή επιταγή», διευκρινίζοντας, ωστόσο, πως «κανείς δεν αμφισβητεί, να το πω έτσι, την νομιμότητα της εκλογής».

Για τον κ. Κασσελάκη, «ο ίδιος ήταν ένας αλεξιπτωτιστής που αγνοούσε την ιστορία του χώρου και της χώρας θα έλεγα, λειτουργεί με έναν τρόπο εμπρηστικό» παρατήρησε ο κ. Μηταφίδης, συμπληρώνοντας πως «δεν είναι δυνατόν να υπάρχει ένας ιστορικός χώρος που έχει πληρώσει βαρύ τίμημα».

«Δεν είναι σε στιλ Ανδρέα Παπανδρέου να κατεβάζει από το αεροπλάνο ή το τρένο ανθρώπους που έχουν δημιουργήσει αυτό τον χώρο» σχολίασε για την κουλτούρα του χώρου αναφορικά με τις διαγραφές, ενώ ερωτηθείς αν ο κ. Πολάκης βρίσκεται πίσω από τον κ. Κασσελάκη, αποκρίθηκε ότι «μπροστά του είναι. Δεν θα είχε αυτό το τουπέ να το πω έτσι αν δεν είχε μια ομάδα που τον στηρίζει για προσωπικούς λόγους».

Ακόμη, «νομίζω οι άνθρωποι οι σκεπτόμενοι θα λάμβαναν υπόψιν τις απόψεις Κασσελάκη» υποστήριξε ο κ. Μηταφίδης για το δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», λέγοντας ότι «ο χώρος μας υποφέρει από έλλειψη αρχών αυτή τη στιγμή».

Για το εάν ο κ. Κασσελάκης είναι αντίπαλος, «αυτή τη στιγμή, όπως συμπεριφέρεται φυσικά είναι αντίπαλος» συμπλήρωσε ο πρώην Βουλευτής, αναφέροντας ακόμη πως «δεν διαγράφεις ανθρώπους για προσωπικές απόψεις, για τις ιδέες τους, είναι αναντίστοιχο» με την ιστορία του χώρου.

«Η εξαγγελία διαγραφών ή προγραφών με σταλινικές μεθόδους δεν θα σημαίνει ότι θα γίνει αποδεκτό» παρατήρησε, καταλήγοντας ότι «δεν θα θα ξαναγυρίσουμε στις εποχές ούτε του Στάλιν, ούτε του Ζαχαριάδη, ούτε του Παπανδρέου».

Κλείσιμο
Ακούστε το ηχητικό:

Μηταφίδης: Δεν θα ξαναγυρίσουμε στις εποχές ούτε του Στάλιν, ούτε του Ζαχαριάδη, ούτε του Παπανδρέου


Ειδήσεις σήμερα:

Ματούλα: Μια ζωή στα άκρα και η dolce vita που είχε πικρό τέλος

Ο Κασσελάκης είναι σε αποστολή διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ από εξωπολιτικούς παράγοντες, λέει ο Φίλης

Ξανά στα δικαστήρια η εγκυμονούσα Γιούλικα Σκαφιδά με τις δικηγόρους της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης