Να συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για τις διαγραφές ζητά από τον Κασσελάκη η «Ομπρέλα»

Να συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για τις διαγραφές ζητά από τον Κασσελάκη η «Ομπρέλα»

Όπως είναι γνωστό, χθες ζήτησε να συνεδριάσει «άμεσα» το κομματικό Όργανο και η ομάδα Αχτσιόγλου

kasselakis
Αίτημα για άμεση συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία έχει αποστείλει σήμερα στην Κουμουνδούρου η εσωκομματική τάση «Ομπρέλα», με φόντο την παραπομπή προς διαγραφή των τριών στελεχών της - του Πάνου Σκουρλέτη, του Νίκου Φίλη και του Δημήτρη Βίτσα. Οι κ.κ Σκουρλέτης και Φίλης είναι μέλη της Γραμματείας, ενώ ο κ. Βίτσας είναι εκλεγμένος στην Κεντρική Επιτροπή. 

Όπως μετέδωσε το protothema.gr, η «Ομπρέλα» ζητά να συγκληθεί σε άμεσο χρόνο το κομματικό όργανο, απευθύνοντας το σχετικό αίτημα συνοδεία των υπογραφών των 9 μελών της, που μετέχουν στην Πολιτική Γραμματεία.

Παρότι χθες υπήρξε προσπάθεια, κατά πληροφορίες, να συγκροτηθεί κοινό μέτωπο και με άλλα μέλη του οργάνου που έχουν προβληματιστεί από τις εξελίξεις, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ευοδώθηκε, με τις υπογραφές υπέρ της συνεδρίασης του καθοδηγητικού οργάνου να φτάνουν αισίως τις 12, αφού ανάλογο αίτημα κατέθεσαν δημόσια χθες και οι: Έφη Αχτσιόγλου, Αλέξης Χαρίτσης και Νάσος Ηλιόπουλος. Όπως είναι γνωστό, στην Πολιτική Γραμματεία συμμετέχουν 41 στελέχη υπό τον κ. Κασσελάκη. 


Ειδήσεις σήμερα:

«Μπορεί να ήταν άρρωστη αλλά είχε όρεξη για ζωή», λένε γείτονες της 42χρονης που δολοφονήθηκε από τον πατέρα της στη Θεσσαλονίκη

Φωτογραφίες από το σημείο που έπεσε η 43χρονη μητέρα στην Καλαμάτα - «Τίναζε ένα χαλί προτού βρεθεί στο κενό» λένε μάρτυρες


Ήρθη η ασυλία Πολάκη: Αν δικαιωθώ δικαστικά, να παραιτηθεί ο Μαντάς – Πλεύρης: Αν δικαιωθεί ο Μαντάς θα παραιτηθείτε;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης