Η Θεοδώρα Τζάκρη μας βρήκε ρόλο: Πράβντα της εσωκομματικής αντιπολίτευσης το «Πρώτο Θέμα»

Η Θεοδώρα Τζάκρη μας βρήκε ρόλο: Πράβντα της εσωκομματικής αντιπολίτευσης το «Πρώτο Θέμα»

Διάβασε απόσπασμα από το ρεπορτάζ του Νίκου Φελέκη στο κυριακάτικο φύλλο ισχυριζόμενη ότι προδίδει  προειλημμένες αποφάσεις στελεχών να κάνουν το κόμμα... καλοκαιρινό

tzakri
Πράβντα της εσωκομματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε το Πρώτο Θέμα η Θεοδώρα Τζάκρη, μιλώντας από την συχνότητα του Σκάι - χωρίς μέχρι στιγμής να θέσει θέμα για την εκεί παρουσία της ο Παύλος Πολάκης, όπως είχε πράξει για τον Θοδωρή Δρίτσα. Η γραμματέας της Κ.Ο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιχείρησε να συνδέσει τα γραφόμενα στο ρεπορτάζ του Νίκου Φελέκη στο κυριακάτικο φύλλο του «Πρώτου Θέματος» με προειλημμένες αποφάσεις στελεχών «να κάνουν το κόμμα καλοκαιρινό», όπως χαρακτηριστικά είπε. 

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Πρωινή ενημέρωση» με τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο



Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

Τζάκρη: Με ρωτήσατε κάτι για τις επιδιώξεις. Εδώ φαίνεται οτι είναι μια προειλημμένη απόφαση που δείχνει.. εγώ πιστεύω ότι θέλουν να το κάνουν καλοκαιρινό. Διαβάζω κείμενα στο πρωτο θέμα που κυριολεκτικά κατά την άποψή μου έχει γίνει σαν την Πράβντα της εσωκομματικής αντιπολίτευσης. Αν μου επιτρέπετε να σας διαβάσω. Να σας διαβάσω ένα που διάβασα χθες και μου έκανε εντύπωση:

«Σε κάθε περίπτωση, το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι ίσως το πλέον κρίσιμο για την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Αν ο Κασσελάκης επιμείνει στην επίδειξη αρχηγικής πυγμής και δεν υποχωρήσει από το αίτημα της διαγραφής των Βίτσα, Σκουρλέτη, Τζουμάκα, Φίλη, η Κεντρική Επιτροπή, εφόσον δεν αναβληθεί, θα είναι κόλαση. Τα όσα θα συμβούν θα είναι πρωτοφανή σε ένταση και αγριότητα. Και η διάσπαση θα επισημοποιηθεί.Αν ο Κασσελάκης κάνει πίσω και δώσει συγχωροχάρτι, τότε αποδυναμώνεται. Θα είναι μάλιστα δύο φορές αποδυναμωμένος κτλ».

Κλείσιμο
Τι ανάγκη έχουν οι άνθρωποι από τη δική μου μαρτυρία. Και μάλιστα το λέω αυτό συναισθανόμενη και πόσο δύσκολο είναι για κάποιους ανθρώπους που θέλουν να κρατήσουν μια πιο αμερόληπτη σταση αν θέλετε και παρότι συμπορεύτηκαν προεκλογικά με αυτούς δεν συμμερίζονται την εικόνα της κατεδάφισης της Κουμουνδούρου και του κόμματος

Οικονόμου: Υπάρχει μια συμπαιγνία κάποιων από τον ΣΥΡΙΖΑ μαζί με κάποια μιντια να καταστρέψουν το κόμμα;

Τζάκρη: Εγώ δεν είπα για τα μίντια, εγώ είπα για συγκεκριμένες φωνές που φαντάζομαι ότι αντηχούν τις φωνές της εσωκομματικής αντιπολίτευσης.

Ειδήσεις σήμερα:

Τετ α τετ μίας ώρας είχαν Μητσοτάκης και Κασσελάκης - Τι συζήτησαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες

Taste Atlas: Τα δύο ελληνικά γλυκά στα 50 κορυφαία του κόσμου - Ποιο είναι στη λίστα με τα χειρότερα

Τι είναι η κακοκαιρία τύπου «Π» που έρχεται το Σαββατοκύριακο - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης