Πέτρος Παππάς: Δεν έγινε κάτι για να αλλάξουν οι διαδικασίες των διαγραφών στον ΣΥΡΙΖΑ

Πέτρος Παππάς: Δεν έγινε κάτι για να αλλάξουν οι διαδικασίες των διαγραφών στον ΣΥΡΙΖΑ

«Πρέπει να μιλήσουμε για τα θέματα που αφορούν την κοινωνία και όχι για αυτοαναφορικότητες ή προσωπικές στρατηγικές» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

petros-pappas
«Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν βλέπει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος την πολιτική διεργασία κι την αγωνία του προέδρου για τα περφιφερειακά συνέδρια που θα παράξουν τις πολιτικές παρεμβάσεις» σχολίασε το μεσημέρι της Τρίτης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς, με αφορμή την ομιλία του πρώην υπουργού το βράδυ της Δευτέρας.

«Ο κ. Τσακαλώτος έκανεκαι μια αξιόλογη παρέμβαση στην πρόσφατη Κοινοβουλευτική Ομάδα και μίλησε για ανάγκη συγκεκριμένης φορολογικής πολιτικής. Πρέπει να προχωρήσουμε σε αυτή την κατεύθυνση δεν ξέρω γιατί δεν το βλέπει» πρόσθεσε ο κ. Παππάς μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ερωτηθείς για το αν πρέπει να προχωρήσουν οι διαγραφές απάντησε ότι «οι διαδικασίες πρέπει να προχωρήσουν. Δεν έγινε κάτι για να αλλάξει αυτό. Ένα κόμμα που θέλει να είναι αξιόπιστο στην κοινωνία πρέπει να εφαρμόζει τις διαδικασίες του».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwshlhoe2qw1)
Κλείσιμο


Όσον αφορά ειδικά την αποστροφή Τσακαλώτου ότι «θέλω να φέρω την υπερηφάνεια στην Αριστερά, αλλά δύσκολο να γίνει σε αυτό το κόμμα», ο κ. Παππάς είπε ότι «δεν θεωρώ οτι είναι κουβέντα προς διαγραφή αλλά με προβλήματίζει γιατί κάποιος δηλώνει ότι δεν είναι υπερήφανος».

«Όσοι συνεχίζουμε στον νέο ΣΥΡΙΖΑ, ελπίζω να είμαστε οι περισσότεροι, πρέπει να είμαστε περήφανοι για τις διαδικασίες χωρίς να πετάμε λευκή πετσέτα και να προδικάζουμε τι θα γίνει» πρόσθεσε ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ενόψει της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής το Σαββατοκύριακο εξήγησε οτι «δεν είναι αρμόδια για τις διαγραφές, είναι το πειθαρχικό που κάνει φακέλους, τους στέλνει στην Κεντρική Επιτροπή που γνωμοδοτεί και τελικά αποφασίζει το πειθαρχικό. Δεν θα είναι μια Κεντρική Επιτροπή Διαγραφών».

Κληθείς, τέλος, να σχολιάσει τις δημοσκοπήσεις ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «είναι λογικό να μην πηγαίνουμε καλά. Πρέπει να μιλήσουμε για τα θέματα που αφορούν την κοινωνία και όχι για αυτοαναφορικότητες ή προσωπικές στρατηγικές».

Ειδήσεις σήμερα:

Η συμμορία των 155 Pομά που άρπαξε 6 εκατ. ευρώ από τραπεζικούς λογαριασμούς

«Φέρτε τα όπλα σας»: Η εντολή από στόμα σε στόμα που έδωσε το έναυσμα για το μακελειό της Χαμάς

Βίντεο: Η τρομακτική στιγμή που 23χρονη κινηματογραφεί τον φίλο της να την πυροβολεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης