Νέο «χτύπημα» από την ομάδα Αχτσιόγλου στον Κασσελάκη: «Όπως τα λέει ο Δραγασάκης» γράφει ο Χαρίτσης

Είμαστε περήφανοι για τη μεγάλη προσπάθεια του ελληνικού λαού και της κυβέρνησης μας για έξοδο από τα Μνημόνια έγραψε υιοθετώντας τις απόψεις Δραγασάκη

Στο πλευρό του Γιάννη Δραγασάκη τάχθηκε αργά το βράδυ ο στενός συνεργάτης της Έφης Αχτσιόγλου Αλέξης Χαρίτσης, μετά την επίθεση που εξαπέλυσε ο πρώην αντιπρόεδρος των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ στον Στέφανο Κασσελάκη για τις απόψεις που εξέφρασε ο τελευταίος ότι το «μαξιλάρι» των 37 δισ.ευρώ που άφησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν η πιο μνημονιακή απόφαση.

«Όπως ακριβώς τα λέει ο Γιάννης Δραγασάκης. Περήφανοι μέχρι τέλους για τη μεγάλη προσπάθεια του ελληνικού λαού και της κυβέρνησης μας για έξοδο από τα Μνημόνια και την ανόρθωση της κοινωνίας μας» έγραψε ο Αλέξης Χαρίτσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ρίχνοντας με αυτόν τον τρόπο στα «αζήτητητα» την πρόσκληση συνεργασίας που είχε απευθύνει νωρίτερα ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ομάδα Αχτσιόγλου.

Δείτε την ανάρτηση του Αλέξη Χαρίτση



Ειδήσεις σήμερα:

Τα τελευταία δευτερόλεπτα της καταδίωξης του 17χρονου Ρομά και ο πυροβολισμός - Δείτε βίντεο

Άνοιγμα Κασσελάκη σε Αχτσιόγλου, Ηλιόπουλο, Χαρίτση: Θα είναι μεγάλη μου τιμή να παραμείνουν και να συνεργαστούμε πραγματικά (βίντεο)


«Την πάτησα στο λαιμό μέχρι που σταμάτησε να αναπνέει» - Η φρικιαστική κατάθεση της αδερφής της Φαίης που ομολόγησε

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr