Φάμελλος: Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης ΝΔ στο δυστύχημα των Τεμπών

Φάμελλος: Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης ΝΔ στο δυστύχημα των Τεμπών

Το μαχαίρι πρέπει να φτάσει στο κόκκαλο, χωρίς πολιτικές παρωπίδες και μεθοδεύσεις τόνισε ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ

famellos
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερψηφίσει την πρόταση του ΚΚΕ για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση του δυστυχήματος των Τεμπών, δήλωσε ο Σωκράτης Φάμελλος από το βήμα της Βουλής, βάζοντας όμως έναν αστερίσκό ότι η πρόταση του ΚΚΕ ενέχει κινδύνους γενικότητας για αυτό και κάλεσε όλα τα κόμματα να στηρίξουν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την συγκρότηση προανακριτικής. «Κινδυνεύουμε να χαθούμε στη μετάφραση και στον όγκο των εγγράφων και να έχει η ΝΔ τη δυνατότητα να αποκρύψει τις δικές της ευθύνες», ανέφερε.

Ο κ. Φάμελλος, έκανε λόγο για τεράστιες ευθύνες της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας πως «όλα όσα έχουν αναδειχθεί στο δημόσιο διάλογο και την διαδικασία της προανάκρισης το έγκλημα των Τεμπών έχει συνδεθεί με σοβαρές ευθύνες της πολιτείας και της πολιτικής ηγεσίας. Έχουμε ευθύνη να μην αφήσουμε κανένα αναπάντητο ερώτημα».

Το μαχαίρι πρέπει να φτάσει στο κόκκαλο, χωρίς πολιτικές παρωπίδες και μεθοδεύσεις πρόσθεσε ο Σωκράτης Φάμελλος, λέγοντας ότι αυτό έχουν δεσμευτεί να κάνουν στις συναντήσεις τους με τους συγγενείς των θυμάτων τόσο ο Στέφανος Κασσελάκης όσο και ο ίδιος. Όλα στο φως, είπε ο κ. Φάμελλος σημειώνοντας ότι κάθε προσπάθεια απόκρυψης και συγκάλυψης της αλήθειας για την τραγωδία των Τεμπών αποτελεί ασέβεια προς τους νεκρούς.

Μιλώντας για την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Φάμελλος δήλωσε πως στην περίοδο διακυβέρνησης τους, ολοκληρώθηκε το δύσκολο τμήμα του σιδηροδρομικού δικτύου στο Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Όπως είπε, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, παρέλαβε από την κυβέρνηση Σαμαρά μια σύμβαση (717) εξαιρετικά προβληματική, όπως αναφέρουν οι αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου και το πόρισμα της ΕΔΕΛ.



Ειδήσεις σήμερα:

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των 4 που άνοιγαν σπίτια σε Αττικη, Εύβοια - Είχε πεθάνει ηλικιωμένος αφού τον έκλεψαν

Casus belli στον ΣΥΡΙΖΑ το μαξιλάρι των €37 δισ. - Η απάντηση Τσίπρα για το δείπνο με Σακελλαρίδη

Παντρεύονται Δήμητρα Ματσούκα και Πέτρος Κόκκαλης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης