ΣΥΡΙΖΑ: Μετά τον... μαξιλαροπόλεμο για τα 37 δισ. ο Κασσελάκης τείνει χείρα φιλίας

ΣΥΡΙΖΑ: Μετά τον... μαξιλαροπόλεμο για τα 37 δισ. ο Κασσελάκης τείνει χείρα φιλίας

Στη «σκιά» της αντιπαράθεσης για τα 37 δισ. και χωρίς την Αχτσιόγλου η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου - Σύμφωνα με κομματικές πηγές, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέμεινε στην ανάγκη για ενότητα και συσπείρωση

kasselakis_sto_ektelestiko
Μηνύματα καταλλαγής στο εσωκομματικό ακροατήριο, μετά τη δημόσια αντιπαράθεση για το «μαξιλάρι» των 37 δισ. ευρώ, έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος.

Κατά τη συνεδρίαση, έγινε ενημέρωση για την κατατεθείσα πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση Προανακριτικής επιτροπής για την τραγωδία των Τεμπών, με τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, να εκφράζει την αποφασιστικότητά του για την απρόσκοπτη και πλήρη διαλεύκανση και απόδοση ευθυνών.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, ο Στέφανος Κασσελάκης επέμεινε στην ανάγκη για ενότητα και συσπείρωση, σε αυτή τη δύσκολη για το κόμμα συγκυρία, επαναλαμβάνοντας ότι «σταθερά τείνει χείρα φιλίας».

Τόνισε, δε, την ανάγκη ενός ΣΥΡΙΖΑ ως ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση, που θα συνεχίσει να εκφράζει τη λαϊκή βούληση και εντολή.

Κλείσιμο
Επίσης, έγινε εκτενής συζήτηση για τον σχεδιασμό του κόμματος για τα αναπτυξιακά-θεματικά συνέδρια, στο πλαίσιο της απόφασης της ΚΕ.

Παρόντες στη σημερινή συνεδρίαση, πλην του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν οι: Ράνια Σβίγκου, Γιωργος Βασιλειάδης, Ρένα Δούρου, Θεοδώρα Τζάκρη, Δώρα Αυγέρη, Σωκράτης Φάμελλος και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπουλου, ενώ απούσα ήταν -για μη πολιτικούς λόγους- η Έφη Αχτσιόγλου.

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ - Reuters: Ο Χαμενεΐ το ξέκοψε στον Χανίγια - «Σταμάτα να ζητάς από Ιράν κι Χεζμπολάχ να μπουν στον πόλεμο»

Κιβωτός του Κόσμου: «Τεχνάσματα του πατέρα Αντωνίου» λέει η μητέρα του 19χρονου για την «πλαστή επιστολή» του 16χρονου

Κορωπί: Σύλληψη 15χρονου που έκανε συστηματικό bullying σε 14χρονο τα τελευταία τρία χρόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης