ΠΑΣΟΚ: Επικοινωνιακά τα «αγιοβασιλιάτικα καλάθια»

ΠΑΣΟΚ: Επικοινωνιακά τα «αγιοβασιλιάτικα καλάθια»

«Τα τρόφιμα τραβούν την ανηφόρα, με 9% αύξηση του σχετικού δείκτη, όπως ανακοίνωσε χθες η ΕΛΣΤΑΤ και η συσσωρευμένη ακρίβεια συνεχίζει το ροκάνισμα των εισοδημάτων» τονίζει η Χαριλάου Τρικούπη

PASOK
Για «επικοινωνιακή αντιμετώπιση» της ακρίβειας από την κυβέρνηση κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε ανακοίνωσή του, επισημαίνοντας πως τα «αγιοβασιλιάτικα καλάθια», προκαλούν τους αδύναμους καταναλωτές που νιώθουν απροστάτευτοι. Ως πιο ανησυχητικό θεωρεί το ότι «δεν υπάρχουν σημάδια αποκλιμάκωσης στις αυξήσεις των τιμών στα τρόφιμα για το επόμενο διάστημα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

Τα τρόφιμα τραβούν την ανηφόρα, με 9% αύξηση του σχετικού δείκτη, όπως ανακοίνωσε χθες η ΕΛΣΤΑΤ και η συσσωρευμένη ακρίβεια συνεχίζει το ροκάνισμα των εισοδημάτων .

Η επικοινωνιακή αντιμετώπιση της συνεχούς αύξησης των τιμών από την κυβέρνηση και τα «αγιοβασιλιάτικα καλάθια», προκαλούν τους αδύναμους καταναλωτές, που νιώθουν απροστάτευτοι και δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της σκληρής καθημερινότητας. Το πιο ανησυχητικό, δε, είναι ότι δεν υπάρχουν σημάδια αποκλιμάκωσης στις αυξήσεις των τιμών στα τρόφιμα για το επόμενο διάστημα.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει επανειλημμένα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις, με στοχευμένα μέτρα, για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και θα συνεχίσει στην κατεύθυνση αυτή, καθώς η προστασία των δοκιμαζόμενων νοικοκυριών αποτελεί πολιτική του προτεραιότητα.



Ειδήσεις σήμερα:

Φρικτός θάνατος για 50χρονο στη Βραζιλία, τον έκαψε ζωντανό η σύζυγός του - Πολύ σκληρό βίντεο

Επίσκεψη σε χριστουγεννιάτικο bazaar για τα αδέσποτα έκανε ο Κασσελάκης - Δείτε βίντεο


Τη Δευτέρα οι επίσημες ανακοινώσεις για την οπαδική βία - Παρών στη σύσκεψη στο Μαξίμου και ο διοικητής της ΕΥΠ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης