Νέα Αριστερά: Ο Βασίλης Καρράς ταυτίστηκε με την απλότητα και την παραγνωρισμένη έννοια της ερωτικής «καψούρας»

Νέα Αριστερά: Ο Βασίλης Καρράς ταυτίστηκε με την απλότητα και την παραγνωρισμένη έννοια της ερωτικής «καψούρας»

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Καρρά εκφράζει η ΚΟ της Νέας Αριστεράς -  Το γράφιτι «Οι αγάπες αρχίζουν με χαρά και τελειώνουν με Καρρά»

axtsioglou_xaritsis
«Ιδιαίτερη φωνή που εξέφραζε οριζόντια μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας με τα τραγούδια του» χαρακτήρισε η Νέα Αριστερά τον Βασίλη Καρρά, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του.

Η Νέα Αριστερά επισημαίνει ότι ο λαϊκός τραγουδιστής ««ταυτίστηκε όσο κανείς άλλος με την απλότητα στις μεγάλες πίστες τις τελευταίες δεκαετίες, αλλά και με την παραγνωρισμένη έννοια της ερωτικής “καψούρας”».

Μάλιστα, συνοδεύει την ανάρτησή της με γκράφιτι που γράφει: «Οι αγάπες αρχίζουν με χαρά και τελειώνουν με Καρρά». 

grafiti1
Κλείσιμο


«Ερχόμενος από τη Θεσσαλονίκη κατέκτησε τους Έλληνες παντού στον κόσμο, είτε τραγουδώντας Πυξ Λαξ, είτε Χρήστο Νικολόπουλο, είτε δικά του τραγούδια. Χάρισε στον κόσμο χαρά και αισιοδοξία, ενώ με τον ξεχωριστό του τρόπο μίλησε για τις ιδιωτικές ιστορίες του καθενός. Ο ελληνικός λαός τον αγάπησε» σημειώνει η ΚΟ της Νέας Αριστεράς.

Νέα Αριστερά για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά: Ο λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς ήταν η ιδιαίτερη φωνή που εξέφρασε...

Posted by Νέα Αριστερά on Sunday, December 24, 2023



Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς ήταν η ιδιαίτερη φωνή που εξέφρασε οριζόντια μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας με τα τραγούδια του. Ταυτίστηκε όσο κανείς άλλος με την απλότητα στις μεγάλες πίστες τις τελευταίες δεκαετίες, αλλά και με την παραγνωρισμένη έννοια της ερωτικής «καψούρας».

Ερχόμενος από τη Θεσσαλονίκη κατέκτησε τους Έλληνες παντού στον κόσμο, είτε τραγουδώντας Πυξ Λαξ, είτε Χρήστο Νικολόπουλο, είτε δικά του τραγούδια. Χάρισε στον κόσμο χαρά και αισιοδοξία, ενώ με τον ξεχωριστό του τρόπο μίλησε για τις ιδιωτικές ιστορίες του καθενός.
Ο ελληνικός λαός τον αγάπησε.

Εκφράζουμε συλλυπητήρια στην οικογένειά του.



Ειδήσεις σήμερα:

«Το αμάξι κόπηκε στα δύο» λένε αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου στα Βριλήσσια με θύματα έναν 18χρονο και μία 17χρονη

«Η κυβέρνηση Ράμα δεν θέλει να χάσει τη Χειμάρρα γιατί θα βγουν στο φως πλαστογραφίες» λέει ο αδερφός του Φρέντι Μπελέρη

«Ή θα με λες Βασίλη ή σκύλο»: Άγνωστες στιγμές από τη ζωή του πιο αυθεντικού λαϊκού τραγουδιστή της γενιάς του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης