Νέα διάψευση Διαματάρη: Στερείται σοβαρότητας ότι πρότεινα υπουργείο στον Κασσελάκη με δική μου πρωτοβουλία

Νέα διάψευση Διαματάρη: Στερείται σοβαρότητας ότι πρότεινα υπουργείο στον Κασσελάκη με δική μου πρωτοβουλία

Ο εκδότης του Εθνικού Κήρυκα απαντά στις νέες διαρροές της Κουμουνδούρου

191220162346_antonis-diamataris-1
Νέα διάψευση έκανε σε λίγες ώρες έκανε ο Αντώνης Διαματάρης για τους ισχυρισμούς από τον ΣΥΡΙΖΑ περί πρότασης υπουργοποίησής του Στέφανου Κασσελάκη το 2019.

Ο κ. Διαματάρης απαντώντας στην άτυπη ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στα social media: «Στερείται σοβαρότητας ο ισχυρισμός του ΣΥΡΙΖΑ ότι πρότεινα …υπουργείο στον κ. Κασσελάκη "με δική μου πρωτοβουλία και χωρίς την έγκριση του κ. Μητσοτάκη"».



Κλείσιμο
Νωρίτερα, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας μέσω διαρροών την πρώτη διάψευση του Αντώνη Διαματάρη ανέφεραν ότι ουσιαστικά ο κ. Διαματάρης διατείνεται ότι η πρόταση για την ανάληψη υπουργείου από τον κ. Κασσελάκη έγινε με δική του πρωτοβουλία και χωρίς την έγκριση του κ. Μητσοτάκη. «Βολική απάντηση και υπεκφυγή, η οποία γίνεται ακόμη πιο βολική με την αναφορά ότι η πρόταση έγινε «μετά τις εθνικές εκλογές» ανέφεραν επίσης από την Κουμουνδούρου.

Η συγκεκριμένη διαρροή, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη ο οποίος μιλώντας στο Mega έκανε λόγο για διαρροές με στοιχεία «μειωμένης ηθικής» καθώς όπως είπε ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τους ισχυρισμούς για τα οικογενειακά ζητήματα (σ.σ. για τα οποία ο πρωθυπουργός ζήτησε βοήθεια από τον Στέφανος Κασσελάκη) επιχειρεί να διαστρεβλώσει ακόμα και την κατηγορηματική διάψευση που έκανε ο εκδότης του Εθνικού Κήρυκα Αντώνης Διαματάρης.

Δείτε την τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy6wy5dpk6ft)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης