«Βάλτε κι άλλες» αφίσες του Τσίπρα - Η ατάκα Κασσελάκη στην κοπή της πίτας της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας, δείτε βίντεο

«Βάλτε κι άλλες» αφίσες του Τσίπρα - Η ατάκα Κασσελάκη στην κοπή της πίτας της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας, δείτε βίντεο

Ποιο ήταν το σχόλιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ όταν είδε αφίσες που απεικόνιζαν τον προκάτοχό του

kasselakis-01-arthrou
Στην Σπάρτη, για την κοπή πίτας της Νομαρχιακης Οργάνωσης Λακωνίας βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης. Σχολιάζοντας τις αφίσες που απεικόνιζαν τον προκάτοχο του στην είσοδο της κομματικής οργάνωσης, «και ο Αλέξης και ο Στεφάνος» είπε ο κ. Κασσελάκης για να προσθέσει για αυτές που αφορούσαν τον κ. Τσίπρα πως «βάλτε κι άλλες».
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας του Στέλιου Κούλογλου, όπου γίνεται λόγος για «εντολή να κατέβουν από το κτίριο της Κουμουνδούρου όλες οι αφίσες με τον Αλέξη Τσίπρα». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την εντολή έδωσε ο Βαγγέλης Σκούφας, που θεωρείται από τους στενούς συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η φερόμενη εντολή να κατέβουν από όλο το κτίριο οι αφίσες του κ. Τσίπρα δόθηκε χθες το πρωί και ανακλήθηκε την τελευταία στιγμή, αφού προηγουμένως είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

Κλείσιμο
Ο Στέφανος Κασσελάκης, στην ανάρτησή του, αναφέρεται στον Στέλιο Κούλογλου «της κλεμμένης έδρας», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για εκτέλεση της εντολής Μαξίμου «σκοτώστε τον ΣΥΡΙΖΑ, να μείνουμε με το βολικό ΠΑΣΟΚ».

«Ισως αυτό το άρθρο είναι μία καλή αφορμή να βάλουμε περισσότερες (σ.σ. αφίσες του Αλέξη Τσίπρα). Και θα δώσω τέτοια οδηγία άμεσα, διότι όλοι μας, και προσωπικά, είμαστε υπερήφανοι για τον Αλέξη» τονίζει σε άλλο σημείο ο κ. Κασσελάκης.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Απάντηση Κούλογλου: O ΣΥΡΙΖΑ αυτοκαταστρέφεται με τον Κασσελάκη καθημερινά

Την ίδια ώρα ο κ. Κούλογλου με ανάρτησή του στο X έσπευσε να απαντήσει στην επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του, με αφορμή δημοσίευμα στο site «tvxs» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

«Το Μαξίμου δεν χρειάζεται το TVXS για να καταστρέψει τον ΣυΡιζΑ. Που αυτοκαταστρέφεται με τον Κασσελακη. Κάθε μέρα. Αν δεν υπήρχε Κασελάκης ο Μητσοτάκης θα έπρεπε να τον ανακαλύψει», έγραψε στα social media ο Στέλιος Κούλογλου.

Η ανάρτηση του Στέλιου Κούλογλου

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την Σπάρτη ο κ. Κασσελάκης βρέθηκε στην Πιάνα Αρκαδίας, όπου το 2002 η οικογένεια του είχε πραγματοποιήσει δωρεά στον Ιερό Ναό και σε ανταπόδοση τους ανακήρυξαν ως επίτιμους δημότες.

Δείτε βίντεο:

Ειδήσεις σήμερα:

Μεσολόγγι: Δεύτερο στίγμα κινητού στο σημείο όπου εξαφανίστηκε ο Μπάμπης

Πόλεμος στην Ουκρανία: Άγρια επεισόδια στη Ρωσία - Συγκρούσεις με την αστυνομία, χιλιάδες πολίτες στους δρόμους, δεκάδες τραυματίες

ΑΑΔΕ: Ηλεκτρονικό μπλόκο σε διεθνές κύκλωμα φοροδιαφυγής με πάνω από 16 εταιρείες με έδρα την Αττική

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης