Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυξάνεται έως τα 10.000 ευρώ η πρώτη αρωγή στους αγρότες της Θεσσαλίας

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυξάνεται έως τα 10.000 ευρώ η πρώτη αρωγή στους αγρότες της Θεσσαλίας

Θα είμαστε αμείλικτοι με όσους κερδοσκοπούν - Προχωράμε με τα μη κρατικά πανεπιστήμια - Ποιοτικό πλεονέκτημα τα F-35  - Πρόθεσή μου να βρεθώ τον Μάιο στην Τουρκία - Πέτυχε η στρατηγική της διεύρυνσης της ΝΔ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυξάνεται έως τα 10.000 ευρώ η πρώτη αρωγή στους αγρότες της Θεσσαλίας
Την απόφασή του να αυξηθεί η πρώτη αρωγή στους αγρότες της Θεσσαλίας που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel και να πάει έως και τα 10.000 ευρώ από 2.000 ευρώ που είναι σήμερα, ανακοίνωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο κυβερνητικής παρέμβασης και στο αγροτικό πετρέλαιο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyrzpppmxech)

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε, επίσης, στο θέμα της ακρίβειας στέλνοντας το μήνυμα ότι «το κράτος θα είναι αμείλικτο» απέναντι στον «πληθωρισμό της απληστίας» ενώ επανέλαβε τη δέσμευσή του για αύξηση των μισθών με στόχο, ειδικά για τον κατώτατο, να φτάσει τα 950 ευρώ στο τέλος της τετραετίας.

Όσον αφορά τη συμφωνία για τα F-35 ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι πρόκειται για μια ποιοτική αναβάθμιση της αποτρεπτικής ικανότητας της Ελλάδας προσθέτοντας ότι αποτελεί και μια αναγνώριση από τις ΗΠΑ του ρόλου της χώρας μας ως παράγοντας σταθερότητας στη Μέση Ανατολή. Ειδικά, δε, για τις σχέσεις με την Τουρκία, ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι πρέπει να διαφυλαχθεί το ήρεμο κλίμα αποκαλύπτοντας ότι πρόθεσή του είναι να βρεθεί τον Μάιο στη γείτονα χώρα.

Ερωτηθείς για τις καταλήψεις και τα μη κρατικά πανεπιστήμια ο κ. Μητσοτάκης διεμήνυσε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να προχωρήσει, καλώντας παράλληλα τους πρυτάνεις να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Με αφορμή, δε, την ένταξη της Εύης Χριστοφιλοπούλου στη Νέα Δημοκρατία ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι η στρατηγική της διεύρυνησης του κόμματος πέτυχε.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυξάνεται έως τα 10.000 ευρώ η πρώτη αρωγή στους αγρότες της Θεσσαλίας


Η συμφωνία για τα F35

Κλείσιμο
Για τη συμφωνία πώλησης των F-35 από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα ήταν η πρώτη ερώτηση που δέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ραδιοφωνική του συνέντευξη το πρωί της Τρίτης με τον πρωθυπουργό να αναφέρει ότι «η επιστολή που έστειλε ο κ Μπλίνκεν αποτελεί την καλύτερη απόδειξη του στρατηγικού βάθους των ελληνοαμερικανικών σχέσεων. Η Ελλάδα εξασφάλισε ένα ποιοτικό πλεονέκτημα για την Πολεμική Αεροπορία αλλά και μια σημαντική συνεισφορά με δωρέαν υλικό που θα ενισχύσει τις Ένοπλες Δυνάμεις».

«Ήταν μια μακρά διαπραγμάτευση αλλά και απόδειξη του οτι οι ΗΠΑ βλέπουν την Ελλάδα ως παράγοντα σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο. Δεν έχουν πολλές χώρες δωρεάν πρόσβαση σε στρατιωτικό υλικό από τις ΗΠΑ. Διότι προφανώς ό,τι μπορούμε να πάρουμε δωρεάν υποκαθιστά δαπάνες που θα έπρεπε να κάνουμε για να ενισχύσουμε μελλοντικά την αποτρεπτική μας ικανότητα» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Όπως τόνισε «στόχος μας ήταν πάντα να έχουμε ένα ποιοτικό αποτρεπτικό πλεονέκτημα έναντι της Τουρκίας και στην Πολεμική Αεροπορία το έχουμε καταφέρει. Η πάγια θέση της εξωτερικής πολιτικής ήταν ότι δεν μπορούμε να επιβάλουμε στις ΗΠΑ τι όπλα θα πουλήσει στην Τουρκία. Μπορούμε όμως να εξασφαλισουμε να μην χρησιμοποιούνται όπλα κατά νατοικών συμμάχων. Οι ΗΠΑ αν κρίνουν ότι πρέπει να διακόψουν μια αμυντική προμήθεια έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν».

Στο πλαίσιο αυτό σημείωσε ότι «πρέπει να διαφυλάξουμε το καλό κλίμα με την Τουρκία γιατί βλέπω και ακούω συζητήσεις και αναλύσεις σε ένα κλίμα που παραπέμπει σε αντιπαράθεση σαν να ξεχνάμε ότι κάναμε σημαντικά βήματα με την Διακήρυξη των Αθηνών. Έχουμε βάλει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις σε ένα διάδρομο και έχουμε την υποχρέωση όσοι εμπλεκόμαστε στον δημόσιο διάλογο αυτό να το διαφυλάξουμε».

Για την τελευταία δήλωση του κ. Ερντογάν ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι «όποιος πιστεύει ότι η προσέγγιιση με την Τουρκία θα προχωρήσει χωρίς αναταράξεις είναι εκτός τόπου και χρόνου. Έχω την εμπειρία να διακρίνω ρητορικές πράξεις από τη δράση στο πεδίο. Παράλληλα αποκάλυψε ότι τον Μάιο προγραμματίζω να επισκεφθώ την Άγκυρα, ως απάντηση στην επίσημη επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, τον περασμένο Δεκέμβριο»

Όσον αφορά το κόστος για τα F-35 ο κ. Μητσοτάκης εξήγησε ότι «η πρώτη φάση δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί από το ΥΕΘΑ. Έχουμε δυνατότητα να αγοράσουμε μέχρι 40, δεν θα το κάνουμε μονομιάς γιατί είναι ακριβή προμήθεια. Έχουμε εξασφαλίσει δημοσιονομικό χώρο για μια μοίρα με χρόνο παραλαβής τα τέλη αυτής της δεκαετίας».

«Η Τουρκία έχει σημαντική εξαγωγική πολεμική βιομηχανία και εμείς τρέχουμε για να καλύψουμε την απόσταση από το παρελθόν. Έχουμε το βλέμμα μας και στο μέλλον με drone ή μη επανδρωμένα υποβρύχια. Πρέπει να είμαστε στην πρώτη γραμμή αυτών των εξελίξεων» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

Επανερχόμενος για το κόστος των F-35 ζήτησε υπομονή μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις. «Χρειαζόμαστε και οπλικά συστήματα και πρόβλεψη για διαρκή υποστήριξη ώστε τα οπλικά συστήματα να μην απαξιώνονται και αυτό ζήτησα από τη νέα ηγεσια του ΓΕΕΘΑ, να φροντίσει να λειτουργούν σωστά τα υπάρχοντα εξοπλιστικά συστήματα πριν να προχωρήσουμε σε νέες προμήθειες». Όπως είπε θα γίνει αντίστοιχη διαπραγμάτευση όπως αυτή για τα βλήματα meteor.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυξάνεται έως τα 10.000 ευρώ η πρώτη αρωγή στους αγρότες της Θεσσαλίας


«H Ελλάδα επιβραβεύθηκε για την εξωτερική της πολιτική. Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι σε καλύτερη κατάσταση από ό,τι ήταν το 2019 και η Ελλάδα έχει απτό και συγκεκριμένο όφελος από αυτή την πολιτική που εκδηλώνεται με πρόσβαση σε πολύ πιο προχωρημένα οπλικά συστήματα αλλά και με το δωρεάν στρατιωτικό υλικό που δεν θα ερχόταν αν είχαμε άλλη εξωτερική πολιτική. Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε ικανοποιημένοι από την πρόοδο που έχουμε πετύχει δεδομένης της υποχρέωσης της χώρας να ξοδεύει περισσότερο για την άμυνα της από ό,τι μια χώρα της Ευρώπης» συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης.

Παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ενίσχυσης των στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού: «Όταν μιλάμε για εξειδικευμένα όπλα οι άνθρωποι που φορούν το εθνόσημο και τα χειρίζονται, πρέπει να αμείβονται καλά. Έχουμε κάνει βήματα προς αυτό και πρέπει να γίνουν περισσότερα για τον Στόλο και το γνωρίζει και ο υπουργός Άμυνας αυτό ώστε να γνωρίζουν τα στελέχη που θα κάτσουν στη γέφυρα μιας Μπελαρά ότι το ελληνικό κράτος σέβεται τον αγώνα τους. Πάντα ο ιδιωτικός τομέας θα πληρώνει καλύτερα από το κράτος αλλά τίποτα δεν θα ξεπερνά την υπερηφάνια του εθνόσημου. Υπάρχουν αποστάσεις που πρέπει να διανυθούν και γίνονται προσπάθειες να γίνει αυτό».

Για τον στόχο περί ήρεμων νερών με την Τουρκία είπε, επίσης, ότι «η διαφύλαξη του καλού κλίματος είναι προυπόθεση για να προχωρήσουμε σε έναν πολιτικό διάλογο. Αν το θέμα αυτό είχε εύκολη λύση είμαι σίγουρος ότι θα το είχε επιλύσει κάποιος από τους προκατόχους μου. Προυπόθεση είναι ο βασικός σεβασμός στο διεθνές δίκαιο και η αποδοχή του πλαισίου με συγκεκριμένους κανόνες αλλά και η αποφυγή εντάσεων στο πεδίο. Έχουν αποκατασταθεί περισσότεροι δίαυλοι επικοινωνίας σε διάφορα επίπεδα και όχι μόνο όσον αφορά τη σχέση μου με τον κ. Ερντογάν»

Όπως υπενθύμισε «η Ελλάδα προσδιόρισε με σαφή τρόπο τα όριά της με την Τουρκία και στο πεδίο, στον Έβρο και την κρίση του 2020, ταυτόχρονα ενισχύσαμε τις συμμαχίες μας και θωρακίσαμε την οικονομία μας καθώς χωρίς ισχυρή οικονομία δεν πας πουθενά. Η ομιλία στο Κογκρέσο ήταν μια σημαντική στιγμή για μένα. Μίλησα για το βάθος των ελληνοαμερικανικών σχέσεων και σίγουρα είναι μεγάλη τιμή για αρχηγό κυβέρνησης να μιλήσει εκεί και αυτό από μόνο του λέει κάτι. Όπως βλέπουμε δεν είναι μια θεωρητική άσκηση προσωπικής ικανοποίησης αλλά έχει απτά αποτελέσματα στην θωράκιση της χώρας».

Αγρότες

Όσον αφορά τις κινητοποιήσεις των αγροτών ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι «ο αγρότης της Θεσσαλίας έχει δίκιο για τη σχετική καθυστέρηση της τροπολογίας για το ηλεκτρικό ρεύμα. Έχουμε τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα και τα σημειακά μιας Θεσσαλίας που υπέστη μια πρωτοφανή καταστροφή. Για την θεσσαλία έχουμε κάνει πράγματα και πρέπει να κάνουμε περισσότερα. Πιστευω ότι ναι υπάρχει ένα πεδίο για να συναντηθούμε».

Στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε ότι «ήδη οι αγρότες έχουν πάρει την πρώτη αρωγή των 2.000 ευρώ και βρίσκονται σε διαδικασία για τον κύριο πυρήνα της αποζημίωσης. Ζήτησα αύξηση της πρώτης αρωγής να πάμε στα 10.000 ευρώ για να το πάρουν πιο νωρίς. Σήμερα θα ανοίξει η σχετική πλατφόρμα για την πρόσθετη αρωγή για τις ζημιές που έχουν υποστεί οι αγρότες είπε ο κ. Μητσοτάκης ενώ απάντησε «θα δούμε» για το θέμα του αγροτικού πετρελαίου

Με την ευκαιρία αυτή ο κ. Μητσοτάκης έστειλε το μήνυμα: «Να ξέρουν όσοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν αναταράξεις στην αγορά ότι το κράτος θα είναι αμείλικτο και στην αγροτική παραγωγή αλλά και γενικά για το θέμα της ακρίβειας».

«Κάθε μορφή κινητοποίησης πρέπει να είναι λελογισμένη και εμείς ακούμε τους αγρότες. Όπου υπάρχουν καθυστερήσεις πατάω εγώ το γκάζι για να διορθώσω αδυναμίες όπως στην περίπτωση του ρεύματος» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός ο οποίος υπστήριξε ότι «δεν επιβεβαιώνεται από τα στοιχεία μια ολική καταστροφή στον πρωτογενή τομέα» για να προσθέσει ότι «ο πρωτογενής τομέας του 2030 σε συνθήκες κλιματικής κρίσης είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να μελετήσουμε πιο ενδελεχώς»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυξάνεται έως τα 10.000 ευρώ η πρώτη αρωγή στους αγρότες της Θεσσαλίας


Ακρίβεια

Ξεχωριστό κεφάλαιο στη συζήτηση αποτέλεσε το θέμα της ακρίβειας με τον πρωθυπουργό να λέει ότι «εδώ συμβαίνουν δύο πράγματα: αφενός υπήρξε έξαρση εισαγόμενης ακρίβειας και πάνω σε αυτή υπήρξε πληθωρισμός της απληστίας. Η απάντηση του κράτους δεν μπορεί παρά να είνα σκληρή. Έχουμε νομοθεσία για τα περιθώρια κέρδους, έχουμε τη ΔΙΜΕΑ και έχουμε τη βούληση για να επιβάλουμε και να εισπράξουμε μεγάλα πρόστιμα που δημιουργούν και αρνητική εικόνα στις εταιρείες. Θα εξακολουθούμε να το κάνουμε αυτό και κάνουμε και αλλαγές δομικές στην αγορά».

Όπως παραδέχθηκε «είδαμε ότι η αγορά έχει περισσότερες στρεβλώσεις από αυτές που εκτιμούσαμε. Τώρα που μελετάμε στέλνουμε μήνυμα ότι "σας βλέπουμε" και δεν θα διστάσουμε να επιβάλουμε μεγάλα πρόστιμα στη ρίζα του. Δεν λύνονται όλα με κανονιστικές διατάξεις, είναι σημαντικό να λειτουργεί ο ανταγωνισμός. Οι τιμές στο ράφι έχουν αυξηθεί έστω και αν μειώνεται ο πληθωρισμός. Το ζήτημα δεν είναι η μείωση του πληθωρισμού αλλά να υπάρξει αποκλιμάκωση. Στο ρεύμα το πετύχαμε, στα καύσιμα είμαστε δέσμιοι του παγκόσμιου εμπορίου».

Για μένα αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα είναι η αύξηση των μισθών, συνέχισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Θα έχουμε αύξηση του κατώτατου μισθού και παραμένει η δέσμευσή μου για αύξηση στα 950 ευρώ στο τέλος της τετραετίας. Παράλληλα στηρίζουμε την οικογένεια και γι' αυτό πήρα προσωπική απόφαση να γίνει αύξηση του επιδόματος γέννησης και αναδρομικά».

«Αυτή η κυβέρνηση έστρεψε πάντα την προσοχή στους πιο αδύναμους γιατί μας ενδιαφέρει αυτός που τα βγάζει πέρα δύσκολα. Μερικές φορές αισθάνομαι ότι υπαρχουν δύο Ελλάδες, αυτή που ευημερεί με γεμάτα καταστήματα και μαγαζιά και μια που περνάει δύσκολα» πρόσθεσε, ακόμα, ο κ. Μητσοτάκης.

Στεγαστική πολιτική

Υπάρχει κόσμος που είναι στο ενοίκιο και υποφέρει. Ειδικά για τα νέα ζευγάρια το πρόγραμμα σπίτι μου πήγε πολύ καλά παρά την προσπάθεια της αντιπολίτευσης να το λοιδωρήσει. Έχω ζητήσει αναθεώρηση του πλαισίου της Golden Visa και των μέτρων για το AirBnB. Δεν θέλω να βιαστώ για το δεύτερο αλλά έιναι θέμα προσφοράς και ζήτησης. Αν αυξηθεί η προσφορά ΄διαμερισμάτων θα υπάρξει αποκλιμάκωση. Έχουμε πολλά κλειστά διαμερίσματα.

Πανεπιστήμια, καταλήψεις, μη κρατικά πανεπιστήμια

«Πολιτική μας και προσωπική προτεραιότητα είναι η στήριξη του δημοσίου πανεπιστημίου που πιστεύω ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση πριν από 4 χρόνια. Η αστυνομία έχει επέμβει αρκετές φορές. Οι πρυτάνεις έχουν ευθύνη να ενημερώνουν για παράνομες πράξεις για να εκκενώνοται καταλήψεις. Μια συνέλευση φοιτητών δεν μπορεί να νομιμοποιεί την κατάληψη που από τη φύση της ως πράξη είναι παράνομη. Δεν μπορεί να είναι κατ' έθιμον ανεκτή. Δεν είμαι καν σίγουρος ότι καθρεφτίζεται η πραγματική θέληση γιατί ξέρουμε τι συμβαίνει στις συνελεύσεις» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσον αφορά το θέμα των πανεπιστημίων.

«Υπάρχει η δυνατότητα στο δημόσιο πανεπιστήμιο να απελευθερωθεί, να συμπράττει προγράμματα με πανεπιστήμια του εξωτερικού. Για να γίνουν όλα αυτά πρέπει να είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος με τους πρυτάνεις και χαιρετίζω την απόφαση του αναγκαστικού μέτρο για τις εξετάσεις εξ αποστάσεως. Το εξάμηνο διεξήχθη κανονικά» συμπλήρωσε και διεμήνυσε ότι «η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να προχωρήσει με τα μη κρατικά πανεπιστήμια είναι δεδομένη και θα γίνει νόμος του κράτους μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου».

Στο πλαίσιο αυτό είπε ότι «θα υπάρξει μεγάλη απλοποίηση του καθεστώτος των ΕΛΚΕ και χρειαζόμαστε μεγαλύτερη ευελιξία. Μην ξεχνάμε ότι η Ελάχιστη Βάση εισαγωγής βάζει εκ των πραγμάτων ένα πλαίσιο στον αριθμό των φοιτητών που μπορούν να εξυπηρετήσουν. Θέλουμε τμήματα ελκυστικά από τους φοιτητές ώστε το πτυχίο να έχει μεγαλύτερη ανταπόκριση στην αγορά εργασίας. Τα πανεπιστημια μπαίνουν σε αυτή τη λογική με μεγαλύτερη ταχύτητα από το παρελθόν. Δεν υπάρχουν οι ιδέες περί ενός δημόσιου πανεπιστημίου αποκομμένου από την αγορά εργασίας»

«Γιατί να μην έρθει στην Ελλάδα ένα πανεπιστήμιο όπως το Harvard; Γιατί να μην έρθουν στην Ελλάδα με αυτά που προσφέρει αμερικανικά πανεπιστήμια είτε αυτοτελώς είτε σε συνεργασία με το δημόσιο πανεπιστήμιο. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε ιδρύματα μη κερδοσκοπικά που θα μπορούν να λειτουργήσουν κανονικά και όχι στα όρια του νόμου» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός

Ευρωεκλογές και ομόφυλα ζευγάρια

Με αφορμή την ένταξη της κυρίας Χριστοφιλοπούλου στη Νέα Δημοκρατία ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπενθύμισε ότι «το 2016 όταν οι πολίτες που στήθηκαν στις ουρές για να με ψηφίσουν ως πρόεδρο της ΝΔ είχα δώσει τη δέσμευση ότι θα διευρύνω το κομμα και θα το κάνω κόμμα εξουσίας και το πέτυχα και το 2019 και το 2023 με αύξηση, μάλιστα, των ποσοστών μας. Η στρατηγική της διεύρυνσης πέτυχε. Αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε όλοι σε όλα και αυτό φάνηκε στο θέμα του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Η ΝΔ έχει διατηρήσει τον πυρήνα των αξιών της αλλα μπορεί να κάνει μεταρρυθμίσεις προς όφελος όλων των πολιτών».

Ερωτηθείς για τη διαφοροποίηση Βορίδη στο θέμα των ομόφυλων ζευγαριών ο πρωθυπουργός παρατήρησε ότι «στη Βρετανία γίνεται συνεχώς υπουργός να διαφοροποιείται από πολιτική της κυβέρνησης, να ψηφίζει ατομικά ως βουλευτής αλλά να δεσμεύεται από τις αποφάσεις του υπουργικού συμβουλίου και εγώ πρώτος είπα ότι δεν υπάρχει θέμα κομματικής πειθαρχίας. Καταλαβαίνω αυτούς που λένε φτάνει με τον γάμο των ομόφυλων αλλά είναι μια από τις μεταρρυθμίσεις. Εχω στον προγραμματισμό μου αρκετές νομοθετικές παρεμβάσεις και τώρα το πρωτεύων είναι η ακρίβεια».

Δεν φαντάζομαι να θέλω να δέσω τα κορδόνια της αντιπολίτευσης. Δεν θα μιλήσω γι αυτήν αλλά θα πω ότι ο κίνδυνος της πολιτικής αλαζονείας για ένα κόμμα που έχει τρεις φορές παραπάνω ποσοστά είναι ορατός και είναι δική μου υποχρέωση αυτό να μην συμβεί. Η κοινωνία έχει προβλήματα, η αντιπολίτευση ας λύσει τα δικά της ζητήματα, οι ευρωεκλογές είναι μια αυτοτελής αναμέτρηση, επιλέγουμε τους εκπροσώπους στην Ευρωβουλή. Η ΝΔ απέδειξε ότι μπορούμε να εκπροσωπούμε την Ελλάδα στην Ευρώπη. Πάρτε παράδειγμα το Ταμείο Ανάκαμψης που διαπραγματεύτηκα ο ίδιος και έφερα 36 δισ. ευρώ. Αυτά πρέπει να έχουν στο νου τους οι πολίτες

Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκίνησαν τα ραντεβού για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ: Οι «κλειδωμένοι», οι νέες είσοδοι και οι αποστρατείες

54χρονος και 57χρονη είχαν στο σπίτι τους 29 όπλα, 72 κιλά πυρίτιδας, χιλιάδες σφαίρες - Ενημερώθηκε η Αντιτρομοκρατική

50 χρόνια... στο ίδιο έργο θεατές: Όλες οι κόντρες του Γιώργου Νταλάρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης