Βίντεο Χαρίτση στο Tik Tok για την «Ώρα του Πρωθυπουργού»: Θα ακουστεί δυνατά η φωνή της Θεσσαλίας

Ο πρωθυπουργός θα απαντήσει την Παρασκευή σε επίκαιρη ερώτηση που έχει καταθέσει ο επικεφαλής της ΚΟ της Νέας Αριστεράς

Την ερώτηση του Αλέξη Χαρίτση απαντάει αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης την «Ώρα του πρωθυπουργού» στη Βουλή, αναφορικά με τη Θεσσαλία. Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας, Νέα Αριστερά, στο πρώτο του Tiktok που δημοσιεύει, αναφέρει ότι αύριο ο πρωθυπουργός θα απαντήσει «για όλα όσα δεν έγιναν με την δική του ευθύνη πριν και μετά τις πλημμύρες». Παράλληλα, υπενθυμίζει ότι τον προηγούμενο μήνα είχε επισκεφθεί την περιοχή και συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής και όπως είπε δεσμεύτηκε «να είναι η φωνή τους στο κοινοβούλιο».

.
Την ίδια ώρα, πηγές προσκείμενες στην κοινοβουλευτική ομάδα, σημειώνουν «η φωνή της Θεσσαλίας θα ακουστεί δυνατά. Οι ίδιες πηγές, αναφέρουν ότι αύριο ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας Νέα Αριστερά, θα ζητήσει την τοποθέτηση του πρωθυπουργού για τις ευθύνες, που όπως λένε, έχει η κυβέρνηση μετά την καταστροφή. Όπως υποστηρίζουν, παρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες οι κάτοικοι, οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι, οι επαγγελματίες καταγγέλλουν ότι μέχρι και σήμερα εκατοντάδες δεν έχουν λάβει ούτε το πρώτο ποσό της αποζημίωσης.

Αύριο το πρωί, πάντως, ο Αλέξης Χαρίτσης αναμένεται να παρουσιάσει την πρόταση της Νέας Αριστεράς που αφορά ένα νέο παραγωγικό μοντέλο που θα λαμβάνει υπόψη τις σύγχρονες ανάγκες και τις προκλήσεις της κλιματικής κρίσης.


Ειδήσεις σήμερα:

Βρυξέλλες: Φωτιές, αβγά και συγκρούσεις αγροτών με την Αστυνομία - Δείτε βίντεο & φωτογραφίες

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Σκόπευε να αγοράσει οικόπεδο στο χωριό του - Τι αποκαλύπτει κάτοικος της Ροβιατάς Ηλείας

Meteo: Ιανουάριος 2024, ο δεύτερος πιο θερμός τα τελευταία 15 χρόνια σε βόρεια Ελλάδα και Θεσσαλία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr