Με τον Κασσελάκη επικοινώνησε η οικογένεια του 13χρονου μετά την ομοφοβική επίθεση - Τι είπε η μητέρα του παιδιού

Με τον Κασσελάκη επικοινώνησε η οικογένεια του 13χρονου μετά την ομοφοβική επίθεση - Τι είπε η μητέρα του παιδιού

«Ποτέ δεν υπήρχε μέσα στο σπίτι κανένα αρνητικό σχόλιο εναντίον του κυρίου Κασσελάκη» υποστήριξε η μητέρα του μαθητή - Το χρονικό της επίθεσης 

86ca5cef1097493caf10a60ae8c0417d
Με τον 13χρονο που του επιτέθηκε φραστικά κατά τη διάρκεια της κεντρικής του ομιλίας στην παραλία του Βόλου φαίνεται πως μίλησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με τον Alpha, χθες μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνέφαγε με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία της οικογένειας του 13χρονου με τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Δεν πήραν απευθείας στον Στέφανο Κασσελάκη. Βρήκαν μία άκρη», σημείωσε ο δημοσιογράφος του Alpha Σωτήρης Πολύζος, προσθέτοντας ότι η συνομιλία διήρκεσε 20 λεπτά, με τον έφηβο να ζητά από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να τον ξεναγήσει στο Κοινοβούλιο όταν μεταβεί στην Αθήνα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d19e25xpcu89)
Κλείσιμο


Τόνισε δε ότι οι γονείς του παιδιού ζήτησαν πολλές φορές συγγνώμη για την ομοφοβική επίθεση.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας του Στέφανου Κασσελάκη στον Βόλο, κάποιος από μακριά τον αποκάλεσε «π...», με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά ψύχραιμος «Να είσαι καλά, έλα να το πεις εδώ», τονίζοντας ότι η ομοφοβία «είναι μέρος μίας Ελλάδας που πρέπει κάποια στιγμή να την ξεπεράσει».

Ο 13χρονος προσήχθη από αστυνομικούς, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Μητέρα 13χρονου: Και για μάς ήταν σοκαριστική η συμπεριφορά του

Στον Alpha μίλησε και η μητέρα του 13χρονου η οποία δήλωσε ότι τη σόκαρε η συμπεριφορά του γιου της.

«Εδώ και χρόνια μιλάμε στα παιδιά για διαφορετικότητα και προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε να το αποδεχτούν. Και για εμάς ήταν σοκαριστική η συμπεριφορά του. Και για όλες τις ερωτήσεις που του έχουμε κάνει, λέει "έτσι μου βγήκε". Δεν μπορώ να πω ότι είχε ακούσει μέσα στην οικογένεια αυτά (σσ τους χαρακτηρισμούς). Όχι, συζητάμε, εξηγούμε, αποδεχόμαστε. Οι συζητήσεις υπήρχαν πάντα. Ποτέ από εμάς δεν υπήρχε να δικάζουμε ή να σχολιάζουμε αρνητικά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ποτέ δεν υπήρχε μέσα στο σπίτι κανένα αρνητικό σχόλιο εναντίον του κυρίου Κασσελάκη» πρόσθεσε, αναφέροντας ότι ο γιος της περνάει μία πολύ δύσκολη φάση τους τελευταίους οκτώ με εννέα μήνες.

Η γυναίκα σημείωσε ότι το παιδί της επηρεάζεται ιδιαίτερα από την παρέα του, από την οποία προσπαθεί να τον αποκόψει. «Ένα καλό, φυσιολογικό παιδί, αλλά στις παρέες ξεφεύγει» ισχυρίστηκε.

Να σημειωθεί ότι σε συνέντευξή του στον Σωτήρη Πολύζο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε δηλώσει πρόθυμος να συζητήσει με τον συγκεκριμένο νεαρό.

Ειδήσεις σήμερα:

Τα... στύλωσε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων - Δεν πήγαινε σε γεύμα αν δεν έφευγε η υφυπουργός Χριστίνα Αλεξοπούλου

Κινηματογραφική απόδραση στη Γαλλία - Τουλάχιστον δύο νεκροί σωφρονιστικοί υπάλληλοι μετά από επίθεση σε βαν που μετέφερε κρατούμενο


Νέοι κανόνες για τις δημόσιες επενδύσεις και τα ευρωπαϊκά κονδύλια - Πόροι 12,2 δισ. ευρώ σε έργα το 2024
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης