Στέφανος Κασσελάκης: Σκουπίζει τα χέρια του μετά από χειραψία με «τα καθαρά χέρια του μόχθου» και μετά βρίζει το Πρώτο Θέμα, ως συνήθως

Αντιδράσεις στο twitter - Βίντεο από την περιοδεία του στη Δράμα - Δείτε ανάλογες άβολες στιγμές της Κάμαλα Χάρις και του Πέδρο Σάντσεθ

Μερικές ώρες μετά από τη δήλωσή του για «τα χέρια του μόχθου που είναι τα πιο καθαρά» - καθώς χαιρετούσε έναν γαντοφορεμένο εργαζόμενο στην Κεντρική Αγορά της Ξάνθης - ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στην Δράμα, όπου επίσης έσφιξε πολλά χέρια. Μία από τις χειραψίες του - με μία νεαρή εργαζόμενη - προκάλεσε αντιδράσεις στο X - twitter, καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε αμέσως μετά να σκουπίσει τα χέρια του στο παντελόνι του. 

Δείτε το βίντεο από τη Δράμα: 



Η κίνηση Κασσελάκη - που ενδεχομένως ήταν και ασυναίσθητη - δεν είναι κάτι το πρωτοφανές: Ανάλογες σκηνές με πρωταγωνιστές πολιτικούς έχουν καταγραφεί στο εξωτερικό. Δείτε τα σχετικά βίντεο με την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις στην χειραψία της και τον πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ μετά από την χειραψία που αντάλλαξε με μετανάστες.





Χυδαιότητες, ως συνήθως,  από Κασσελάκη

Με μία ανάρτηση που ξεχειλίζει από χυδαιότητα κατά του Πρώτου Θέματος, ο Στέφανος Κασσελάκης επιχειρεί να δικαιολογήσει την κίνησή του να σκουπίσει τα χέρια του στο παντελόνι του μετά από την χειραψία που αντάλλαξε με τη νεαρή εργαζόμενη στη Δράμα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πόσταρε μία φωτογραφία με ένα σκυλάκι που είχε χαΐδέψει νωρίτερα και ισχυρίζεται ότι σκούπισε τα χέρια του από τις τρίχες του, ενώ μόλις είχε κάνει χειραψία με τη νεαρή κοπέλα. 


Για του λόγου το αληθές, δείτε ξανά το σχετικό βίντεο σε αργή κίνηση και θαυμάστε το πεντακάθαρο από τρίχες σκύλου παντελόνι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ : 


Στην ανάρτησή του, γράφει: Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο επιλέγει το μιντιακό σύστημα Μητσοτάκη να πάμε σε εκλογές…
Ας δουν εκεί στο φερέφωνο του Μαξίμου από τι σκούπιζα τα χέρια μου.
Αν σκουπιστούν κι εκείνοι, ίσως φύγει λίγη από τη λάσπη τους.
ΥΓ: Ό,τι και να κάνουν, δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρουν να αλλάξω. Ούτε στην αγκαλιά μου με τους ανθρώπους, ούτε με τα ζώα.

Δείτε την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη: 










Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη: Πέθανε σε ηλικία 119 ετών η Ελένη Μπαρουλάκη, η γηραιότερη γυναίκα στην Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Τι είναι ο παρβοϊός που κόστισε τη ζωή σε κοριτσάκι 3,5 ετών - Οι συστάσεις του ΕΟΔΥ

Μενίδι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία της 40χρονης στη μέση του δρόμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr