Στέφανος Κασσελάκης: Χαϊδεύει σκυλάκι, κάνει χειραψία, σκουπίζεται και... ξαναβρίζει το Πρώτο Θέμα - Νέα ανάρτηση στα social media

Στέφανος Κασσελάκης: Χαϊδεύει σκυλάκι, κάνει χειραψία, σκουπίζεται και... ξαναβρίζει το Πρώτο Θέμα - Νέα ανάρτηση στα social media

Ακατανόητο βίντεο με νέες ύβρεις κατά του Πρώτου Θέματος - Προσπαθεί μάταια να αποδείξει ότι σκουπίστηκε μετά από χειραψία με εργαζόμενη στη Δράμα, επειδή νωρίτερα είχε χαϊδέψει... ένα σκυλάκι

Στέφανος Κασσελάκης: Χαϊδεύει σκυλάκι, κάνει χειραψία, σκουπίζεται και... ξαναβρίζει το Πρώτο Θέμα
kasselakis-skyli-arthro
Σε νέο γύρο ινσταγκραμικής χυδαιότητας επιδόθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης το πρωί της Παρασκευής, με ύβρεις κατά του Πρώτου Θέματος και προσπάθεια εργαλειοποίησης των ανθρώπων τους οποίους συναντά στις περιοδείες του.

Με ένα ακατανόητο βίντεο, που δεν έχει την παραμικρή σχέση με την πολιτική, αλλά ούτε με την κοινή λογική, ο κ. Κασσελάκης επιχειρεί για άλλη μία φορά να αποδείξει ότι σκουπίστηκε στο παντελόνι του μετά από την χειραψία, επειδή τάχα... είχε χαϊδέψει νωρίτερα ένα σκυλάκι. 

Δείτε την νέα ανάρτηση του Στέφανου Kασσελάκη: 



Η σκληρή πραγματικότητα

Το βίντεο που εξόργισε τον κ. Κασσελάκη ήταν εκείνο στο οποίο εμφανίζεται στη Δράμα να ανταλλάσσει χειραψία με μία νεαρή εργαζόμενη και στη συνέχεια να σκουπίζεται στο παντελόνι του - ενδεχομένως και ασυναίσθητα, όπως έγραψε το Πρώτο Θέμα. Δείτε το σχετικό βίντεο: 


Περιοδεία του Κασσελάκη στη Δράμα
To αρχικό δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος


Μερικές ώρες μετά από τη δήλωσή του για «τα χέρια του μόχθου που είναι τα πιο καθαρά» - καθώς χαιρετούσε έναν γαντοφορεμένο εργαζόμενο στην Κεντρική Αγορά της Ξάνθης - ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στην Δράμα, όπου επίσης έσφιξε πολλά χέρια. Μία από τις χειραψίες του - με μία νεαρή εργαζόμενη - προκάλεσε αντιδράσεις στο X - twitter, καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε αμέσως μετά να σκουπίσει τα χέρια του στο παντελόνι του. 

Δείτε το βίντεο από τη Δράμα: 

Περιοδεία του Κασσελάκη στη Δράμα


Η κίνηση Κασσελάκη - που ενδεχομένως ήταν και ασυναίσθητη - δεν είναι κάτι το πρωτοφανές: Ανάλογες σκηνές με πρωταγωνιστές πολιτικούς έχουν καταγραφεί στο εξωτερικό. Δείτε τα σχετικά βίντεο με την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις στην χειραψία της και τον πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ μετά από την χειραψία που αντάλλαξε με μετανάστες.


US VP Harris wipes hand after handshake with S Korean President

PEDRO SANCHEZ SE LIMPIA LA MANO TRAS SALUDAR A UN NIÑO NEGRO


Χυδαιότητες, ως συνήθως,  από Κασσελάκη

Με μία ανάρτηση που ξεχειλίζει από χυδαιότητα κατά του Πρώτου Θέματος, ο Στέφανος Κασσελάκης επιχειρεί να δικαιολογήσει την κίνησή του να σκουπίσει τα χέρια του στο παντελόνι του μετά από την χειραψία που αντάλλαξε με τη νεαρή εργαζόμενη στη Δράμα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πόσταρε μία φωτογραφία με ένα σκυλάκι που είχε χαΐδέψει νωρίτερα και ισχυρίζεται ότι σκούπισε τα χέρια του από τις τρίχες του, ενώ μόλις είχε κάνει χειραψία με τη νεαρή κοπέλα. 


Για του λόγου το αληθές, δείτε ξανά το σχετικό βίντεο σε αργή κίνηση και θαυμάστε το πεντακάθαρο από τρίχες σκύλου παντελόνι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ : 

Στέφανος Κασσελάκης: Σκουπίζει τα χέρια του μετά από χειραψία

Στην ανάρτησή του, γράφει: Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο επιλέγει το μιντιακό σύστημα Μητσοτάκη να πάμε σε εκλογές…
Ας δουν εκεί στο φερέφωνο του Μαξίμου από τι σκούπιζα τα χέρια μου.
Αν σκουπιστούν κι εκείνοι, ίσως φύγει λίγη από τη λάσπη τους.
ΥΓ: Ό,τι και να κάνουν, δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρουν να αλλάξω. Ούτε στην αγκαλιά μου με τους ανθρώπους, ούτε με τα ζώα.

Δείτε την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη: 







Δείτε βίντεο: Στέφανος Κασσελάκης: Χαϊδεύει σκυλάκι, κάνει χειραψία, σκουπίζεται και... ξαναβρίζει το Πρώτο Θέμα
Στέφανος Κασσελάκης: Χαϊδεύει σκυλάκι, κάνει χειραψία, σκουπίζεται και... ξαναβρίζει το Πρώτο Θέμα


Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Ερυθραία: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 22χρονο μοτοσικλετιστή

Μενίδι: Η 40χρονη ζούσε μια κόλαση επί χρόνια - Της έβαζε το κεφάλι σε χλωρίνη, απειλούσε και τα παιδιά τους

Mαρία Αναστασοπούλου: «Διαζύγιο» με Γιώργο Παπαδάκη αν παραμείνει στον ΑΝΤ1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης