Επιμένει ο Κασσελάκης για την προτεραιότητα των VIP στον Ευαγγελισμό: Εσείς στη λίστα αναμονής, οι άλλοι στη λίστα των εκλεκτών

Επιμένει ο Κασσελάκης για την προτεραιότητα των VIP στον Ευαγγελισμό: Εσείς στη λίστα αναμονής, οι άλλοι στη λίστα των εκλεκτών

Επίθεση στον πρωθυπουργό, που εξήγησε ότι πρόκειται για πρωτόκολλο της UEFA

kasselakis_stefanos1__1_
Παρά το γεγονός ότι η προτεραιότητα των VIP στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός είναι υποχρεωτική με όλες τις κυβερνήσεις, ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει και σε ανάρτηση στο Twitter μιλάει για «κυβέρνηση για VIP» και «ζωή που μετριέται με τα αστέρια των ξενοδοχείων».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, επανερχόμενος στο ζήτημα της προτεραιότητας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» σε VIP (διαπιστευμένους και φιλάθλους») για τον τελικό του Conference League, λέει: «Εσείς στη λίστα αναμονής, οι άλλοι στη λίστα των εκλεκτών».


Σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κ. Μητσοτάκης, που εξήγησε ότι πρόκειται για πρωτόκολλο της UEFA, που εφαρμόζεται σε κάθε αγώνα, ο κ. Κασσελάκης έκανε λόγο για ψέματα, λέγοντας: «Πρώτον, η οδηγία που δώσατε δεν αφορά μόνο διαπιστευμένους, αλλά και φιλάθλους αρκεί να μένουν σε πεντάστερα ξενοδοχεία»,και προσθέτει: «Αυτό που λέτε ότι πάντα γίνεται, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ».

Νομίζετε ότι έχετε ίσα δικαιώματα στη δημόσια Υγεία; Αυτή είναι η εντολή του διοικητή του Ευαγγελισμού: «Εν όψει της διεξαγωγής του τελικού του CONFERENCE CUP σας ενημερώνουμε ότι το Νοσοκομείο τίθεται σε 24ωρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των VIP (διαπιστευμένων ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΩΝ) που θα διαμένουν στα Ξενοδοχεία «Μεγάλη Βρετάνια», «Grand Hyatt» και «Marriot Athens» Θα έχουν ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στην εξέτασή τους». Εσείς στη λίστα αναμονής, οι άλλοι στη λίστα των εκλεκτών. Ο Πρωθυπουργός προσπάθησε να δικαιολογηθεί ότι έτσι γίνεται πάντα. Δείτε το βίντεο με το οποίο αποδεικνύεται ότι λέει -και εδώ- ψέματα. Θα αρκούσε η αλήθεια: «Είστε πλέμπα, είμαστε η κυβέρνηση των VIP, έχουμε 41%, ό,τι θέλουμε κάνουμε». Ίση μεταχείριση, προστασία για όλους, αξιοπρέπεια. Αυτό θα φέρουμε, και θα το φέρουμε μαζί.

Posted by Στέφανος Κασσελάκης - Stefanos Kasselakis on Saturday, May 18, 2024
Κλείσιμο


«Θα αρκούσε η αλήθεια: ‘Είστε πλέμπα, είμαστε η κυβέρνηση των VIP, έχουμε 41%, ό,τι θέλουμε κάνουμε'», σχολιάζει ο κ. Κασσελάκης και τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει «ίση μεταχείριση, προστασία για όλους, αξιοπρέπεια» και «θα το φέρουμε μαζί».


Ειδήσεις σήμερα:

Η μεγάλη αλλαγή που έκανε η Τζέσικα Μπίελ στην εξωτερική της εμφάνιση


Άρης-ΠΑΟΚ: Το ντέρμπι που θα κρίνει τον τίτλο στο συναρπαστικότερο πρωτάθλημα όλων των εποχών


Τι αλλάζει στις αντικειμενικές τιμές σε 12 δήμους - Πότε θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης