Σε πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής στη Θεσσαλονίκη ο Στέφανος Κασσελάκης - Δείτε βίντεο

Σε πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής στη Θεσσαλονίκη ο Στέφανος Κασσελάκης - Δείτε βίντεο

Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνάντησε και την αποστολή του ΠΑΟΚ και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στο ντέρμπι με τον Άρη

kasselakis-arhroy0
To παρών σε ένα ξεχωριστό enent στο roof garden ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης έδωσε το βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Μετά το ξεφάντωμα στη «Φαντασία» στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού, όπου πήγε με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπεθ, ο κ.Κασσελάκης απόψε απόλαυσε ηλέκτρονική μουσική. 

Ετσι, ο κ.Κασσελάκης που κάνει περιοδεία στη Β.Ελλάδα ενόψει των ευρωεκλογών, διασκέδασε υπό τους ήχους της ηλεκτρονικής μουσικής των Djs Tim Engelhardt, BRB, Kiki Botonaki και Stefy.

Σε νυχτερινό κέντρο ο Κασσελάκης


Κλείσιμο
Ο Tim Engelhardt, μάλιστα, θεωρείται εξαιρετικό ταλέντο στη σκηνή της ηλεκτρονικής μουσικής, κατάγεται από μια ήσυχη πόλη κοντά στην Κολωνία της Γερμανίας.

Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική παραγωγή στα εφηβικά του χρόνια και γρήγορα κέρδισε αναγνώριση για τον μοναδικό ήχο του. Δημιούργησε το 1ο EP του στα 16 του, το οποίο τον εκτόξευσε και τον έφερε στο επίκεντρο της ηλεκτρονικής μουσικής.
Νωρίτερα, ο κ.Κασσελάκης είχε καταθέσει στεφάνι για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων, ενώ λίγες ώρες πριν από το ντερμπι Αρης-ΠΑΟΚ που  έκρινε και τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή ο κ. Κασσελάκης συνάντησε και την αποστολή του Δικέφαλου του Βορρά στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Μάλιστα και ο ίδιος ασχολείται πολύ με τα αθλητικά και αγαπά το ποδόσφαιρο, οπότε είχε μια συνομιλία με τους παίκτες και τους ευχήθηκε «καλή επιτυχία» ενόψει του κρίσιμου αγώνα κόντρα στον Άρη σήμερα (19/5) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του Gazzetta, ο Στέφανος Κασσελάκης συνομίλησε με τους Μπράντον Τόμας και Γιάννη Κωνσταντέλια.


bf8f2168-1116-43f7-b933-5a6dc3d81e30




Ειδήσεις σήμερα:

Το σήκωσε ο ΠΑΟΚ, άξιος πρωταθλητής - Νίκησε 2-1 εκτός έδρας τον Άρη και κατέκτησε τον 4ο τίτλο του - Δείτε τα γκολ

Ανάλυση Sky News: Τι θα σημαίνει να επιβεβαιωθεί ο θάνατος του Ραϊσι

Sean «Diddy» Combs: Η πρώτη αντίδραση του ράπερ μετά το βίντεο που χτυπά με μανία την πρώην του - «Λυπάμαι, αισθάνομαι αηδιασμένος»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης