Φρέντι Μπελέρης: Λυπηρό που η αριστερά στην Ελλάδα ταυτίστηκε με την ακροδεξιά στην Αλβανία κατά της υποψηφιότητας του, λέει ο γιος του

Φρέντι Μπελέρης: Λυπηρό που η αριστερά στην Ελλάδα ταυτίστηκε με την ακροδεξιά στην Αλβανία κατά της υποψηφιότητας του, λέει ο γιος του

Εφόσον εκλεγεί θα πρέπει ο κ. Ράμα να εξηγήσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση γιατί ειναι στην φυλακή ένας ευρωβουλευτής, είπε ο Πέτρος Μπελέρης

petros-beleris
Λυπηρό χαρακτήρισε ο γιος του Φρέντι Μπελέρη, Πέτρος, το ότι «είδαμε ταύτιση της Αριστεράς στην Ελλάδα με την ακροδεξιά της Αλβανίας» κατά της υποψηφιότητας του πατέρα του στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου με τη Νέα Δημοκρατία.

«Ο λόγος για τον οποίο βρίσκεται ο πατέρας μου στην φυλακή είναι για να φιμωθεί η φωνή μας. Αυτός είναι ο στόχος του Ράμα, οπότε αν μπορούσε να δίνει συνεντεύξεις δεν θα πετύχαινε τον στόχο του το καθεστώς του Ράμα» είπε στον ΑΝΤ1 ο Πέτρος Μπελέρης, ο οποίος ζήτησε να στηριχθεί η υποψηφιότητα του πατέρα του.

«Αυτή ειναι η λύση του γόρδιου δεσμού, την λύση θα την δώσει ο ελληνικός λαός. Εφόσον εκλεγεί ευρωβουλευτής, θα πρέπει ο κ. Ράμα να εξηγήσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση γιατί ειναι στην φυλακή ένας ευρωβουλευτής. Όσο περισσότερο φως πέφτει σε μια υπόθεση τόσο λιγότερες ζαβολιές γίνονται. Δεν θα μπορέσει να εξηγήσει ο κ. Ράμα στην ΕΕ γιατί δεν θα μπορεί να ορκιστεί ένας έυρωβουλευτής, γιατί δεν αναγνωρίζεται το τεκμήριο της αθωότητας, γιατί έναν χρόνο στον Δήμο Χειμάρρας ασκεί χρέη Δημάρχου ο ηττημένος των εκλογών που ειναι του Σοσιαλιστικού Κόμματος» εξήγησε στη συνέχεια ο κ. Μπελέρης.

«Ο πατέρας μου ένα πράγμα έχει αποδείξει, δεν φοβάται να υπερασπιστεί τον Ελληνισμό και τα πιστεύω του παντού. Το κάνει ακόμη και μέσα από την φυλακή» συνέχισε ο Πέτρος Μπελέρης, ο οποίος ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στάση και τη διαχρονική στήριξή τους στον Φρέντι Μπελέρη

Κλείσιμο
Μετά από ερώτηση αποκάλυψε, μάλιστα, ότι «ο πατέρας μου είχε προτάσεις από τέσσερα κόμματα για να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής, ακόμη και από κόμμα που μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του με την Νέα Δημοκρατία, κατήγγειλε την υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη για την Ευρωβουλή».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1qyiugh8i7d)


Παρωδία η δίκη για τον πατέρα μου

Σε ό,τι αφορά τις δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση του πατέρα του, ο Πέτρος Μπελέρης έκανε λόγο για «δίκη παρωδία», λέγοντας ότι έχουν γίνει συνολικά πανω απο 30 δίκες, τονίζοντας ότι «αντιμετωπίζουμε κατηγφορία για εξαγορά 8 ψήφων αντί 40 ευρώ, δηλαδή διαφθορά 320 ευρώ και με μόνο έναν μάρτυρα, έναν άνθρωπο που παραδέχθηκε ότι χρηματίστηκε από την Αστυνομία για να καταθέσει ψευδώς στην δίκη».

«Ο πατέρας μου έχει καταδικαστεί με δύο έτη φυλάκισης, εκτίει την ποινή αυτή και θα αποφυλακιστεί τον Σεπτέμβριο. Αν καταδικαστεί απο το Εφετείο με μικρότερη ποινή, μπορεί να αποφυλακιστεί νωρίτερα», προσέθεσε.

Όπως τόνισε ο Πέτρος Μπελέρης, «είπαμε ότι ο πατέρας μου θα αθωωθεί στην ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην σημερινή Δικαιοσύνη, στην σημερινή Αλβανία. Αν καταδικαστεί στο Εφετείο, θα χάσει τα πολιτικά του δικαιοώματα και θα εκπέσει από Δήμαρχος, οπότε θα πρέπει να προκηρυχθούν πάλι εκλογές στον Δήμο και εκεί με τον Μπελέρη ευρωβουλευτή και με όλη την δυναμική, θα μπορέσει η ελληνική μειονότητα να κερδίσει πάλι τον Δήμο Χειμάρρας με άλλον υποψήφιο» προσθέτοντας ότι η μεγάλη στήριξη από την Ελλάδα στον πατέρα του, κάνει τους ανθρώπους της ελληνικής ομογένειας στην Βόρεια Ήπειρο να αισθάνονται «λυτρωμένοι και συγκινημένοι»

Ειδήσεις σήμερα:

Άδωνις για πόθεν έσχες Κασσελακη: Είναι όλο παραμύθι, αυτός είναι μέσα και μισό εκατομμύριο!

Έστειλαν στο πειθαρχικό νεαρή δικηγόρο από τη Χαλκίδα γιατί ανέβαζε βίντεο στο TikΤok

Απίστευτο βίντεο: Άρπαξε τον σταυρό λουόμενης ενώ τον έγραφε η κάμερα στην παραλία του Αλίμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης