Πλεύρης για Κασσελάκη: Αυτό που έδωσε δεν είναι ούτε πόθεν, ούτε έσχες

Πλεύρης για Κασσελάκη: Αυτό που έδωσε δεν είναι ούτε πόθεν, ούτε έσχες

Με τα στοιχεία που έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ομολογεί ουσιαστικά την διάπραξη ενός αδικήματος, σημειώνει ο βουλευτής της ΝΔ

plevris_main_2
Αυτό που έδωσε στη δημοσιότητα ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει σχέση με Πόθεν Έσχες, σημειώνει με δηλώσεις του ο Θάνος Πλεύρης.

Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας το πρωί στο Action24 σημείωσε ότι στο έγγραφο που δημοσιοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει κάπου η προέλευση των χρημάτων, ούτε περαιτέρω στοιχεία. Τόνισε επίσης ότι ομολόγησε την διάπραξη ενός αδικήματος, αναφερόμενος στις δύο εταιρείες που έχει στο όνομά του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θάνος Πλεύρης:

«Ο κ. Κασσελάκης παρουσιάζεται ότι είναι καθαρός πολιτικός και λέει ότι εμείς κυρίως της ΝΔ δεν έχουμε καθαρά χέρια. Τα Πόθεν Έσχες μας εξετάζονται κάθε χρόνο από ορκωτούς λογιστές, όλων των βουλευτών. Και όχι μόνο για το διάστημα που είμαστε βουλευτές, αλλά και τρία χρόνια πίσω. Και ο κ. Κασσελάκης ενώ έχει μια υποχρέωση ως αρχηγός κόμματος να δηλώσει τα περιουσιακά του στοιχεία, δεν τα δηλώνει. Αυτό που έδωσε χθες δεν είναι ούτε πόθεν ούτε έσχες. Δεν υπάρχει η προέλευση των χρημάτων ούτε «έσχες». Υπάρχει μια γενική καταγραφή περιουσιακών στοιχείων στα οποία δεν δίνονται όπως στο Πόθεν Έσχες περαιτέρω στοιχεία. Το βασικό που προκύπτει είναι ότι αυτή τη στιγμή ομολογεί την διάπραξη ενός αδικήματος. Ο νόμος που λέει ότι αρχηγοί πολιτικών κομμάτων απαγορεύεται να έχει εταιρεία στην αλλοδαπή. Προκύπτει από αυτό που δίνει ότι έχει δύο εταιρείες. Από αυτές τις εταιρείες έγινε χρηματοδότηση στο ΣΥΡΙΖΑ. Από εταιρεία που κατείχε παράνομα ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ. Αν με ρωτάτε είναι αστείος αυτός ο νόμος που πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά υπάρχει. Οταν εξελέγη έπρεπε να κάνει τις ανάλογες διαδικασίες».

Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Άδωνις για πόθεν έσχες Κασσελακη: Είναι όλο παραμύθι, αυτός είναι μέσα και μισό εκατομμύριο!

Έστειλαν στο πειθαρχικό νεαρή δικηγόρο από τη Χαλκίδα γιατί ανέβαζε βίντεο στο TikΤok

Απίστευτο βίντεο: Άρπαξε τον σταυρό λουόμενης ενώ τον έγραφε η κάμερα στην παραλία του Αλίμου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης