Έφη Αχτσιόγλου: Το «πόθεν έσχες» Κασσελάκη δημιουργεί ερωτήματα, με 2 εκατ. περιουσία και πολύ λίγες να φαίνονται καταθέσεις

Έφη Αχτσιόγλου: Το «πόθεν έσχες» Κασσελάκη δημιουργεί ερωτήματα, με 2 εκατ. περιουσία και πολύ λίγες να φαίνονται καταθέσεις

Ζητούνται εξηγήσεις είπε η βουλευτής της Νέας Αριστεράς - «Το πόθεν έσχες δεν είναι "εγώ σας εμφανίζω μια σελίδα και σας λέω τι έχω"»

efi-axtsioglou
Την άποψη ότι «δεν ήταν πόθεν έσχες» αυτό που παρουσίασε από τη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας ο Στέφανος Κασσελάκης, διατύπωσε η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Έφη Αχτσιόγλου, εξηγώντας ότι «το πόθεν έσχες προϋποθέτει έλεγχο από αρχές. Το πόθεν έσχες δεν είναι "εγώ σας εμφανίζω μια σελίδα και σας λέω τι έχω". Ελέγχεται από τις αρμόδιες αρχές και επιβεβαιώνεται ανάλογα με το αν είναι επαρκή τα στοιχεία που παρουσιάζεις και αν δικαιολογούνται από τις πηγές που επικαλείσαι».

«Αυτό που παρουσιάστηκε είναι τι έχει το πρόσωπο αυτό. Πολύ μεγάλο δανεισμό, πολύ μεγάλη περιουσία 2 εκατ., πολύ λίγες να φαίνονται τραπεζικές καταθέσεις. Το να έχεις μια περιουσία 2 εκατ. και 20.000 ευρώ καταθέσεις.... Πολλά ερωτηματικά και λίγες εξηγήσεις από πού προέρχονται» πρόσθεσε η Έφη Αχτσιόγλου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1r1ackokn9l)


Κλείσιμο
Ερωτηθείσα γενικότερα για τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «έχει επέλθει μια πλήρης μετάλλαξη. Αυτό που συνιστά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά και τον προοδευτικό χώρο».

Όπως σημείωσε, δε, για τον Στέφανο Κασσελάκη «τις λίγες φορές που τοποθετείται πολιτικά, οι θέσεις του απέχουν πολύ από την πρόοδο. Θέσεις όπως το πατρίς, θρησκεία, οικογένεια ή θέσεις για τους εξοπλισμούς που δεν ταιριάζουν με την αριστερά».

Ειδήσεις σήμερα:

Κύμα αντιδράσεων για το... γράφημα της περιουσίας Κασσελάκη: Η αμηχανία στον ΣΥΡΙΖΑ και ο πόλεμος με ΝΔ

Έστειλαν στο πειθαρχικό νεαρή δικηγόρο από τη Χαλκίδα γιατί ανέβαζε βίντεο στο TikΤok

Απίστευτο βίντεο: Άρπαξε τον σταυρό λουόμενης ενώ τον έγραφε η κάμερα στην παραλία του Αλίμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης