Νίκος Φίλης: Οι δηλώσεις Θανάση Οικονόμου έγιναν γιατί υπάρχει κρίση ανάμεσα σε Κασσελάκη και Τσίπρα

Τις χαρακτήρισε ως αθλιότητες – Όπως είπε ο ΣΥΡΙΖΑ «έχει μετατραπεί σε ΙΧ κόμμα του κ. Κασσελάκη».

Για την επιλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάσει το Πόθεν Έσχες του μέσω videowall μίλησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς, Νίκος Φίλης ο οποίος σχολίασε παράλληλα τις δηλώσεις του στενού συνεργάτη του Στέφανου Κασσελάκη, Θανάση Οικονόμου, για δήθεν «συναλλαγή» από στελέχη της Κουμουνδούρου της περιόδου Αλέξη Τσίπρα στη διάρκεια του ελέγχου του Πόθεν Έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Φίλης μιλώντας στο MΕGA σημείωσε πως οι δηλώσεις του κ. Οικονόμου είναι «αθλιότητες και φαίνεται και από το ύφος που τα είπε» συμπληρώνοντας πως δεν αφορούν τη Νέα Αριστερά αλλά τον Αλέξη Τσίπρα και την περίοδο διακυβέρνησής του ενώ τόνισε πως εάν έχει στοιχεία πρέπει να τα λέει στην ώρα του «και αν υπάρχουν τα τεκμηριώνεις». Όπως είπε, «τίποτα δεν υπάρχει, είναι μία διαδικασία που περνάει από επιτροπές που συμμετέχουν όλα τα κόμματα και ελέγχεται από δικαστικούς» είπε.

Δείτε βίντεο, την τοποθέτηση Φίλη στο 19:20:


Σχολιάζοντας περαιτέρω ο κ. Φίλης είπε πως ο ο Θανάσης Οικονόμου έκανε τις σχετικές δηλώσεις γιατί «πιστεύω πως υπάρχει μία σοβούσα κρίση ανάμεσα στον Κασσελάκη και τον Αλέξη Τσίπρα. Τον έχει παραγκωνίσει αυτή τη στιγμή τον Τσίπρα ο Κασσελάκης και θέλει να εμφανίσει την εικόνα ενός ΙΧ κόμματος». «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει φύγει από την αριστερά προς την κεντροδεξιά» και συμπλήρωσε ότι «έχει μετατραπεί σε ΙΧ κόμμα του κ.Κασσελάκη».

Ειδήσεις σήμερα:

Ισπανός πατέρας επιτέθηκε σε κωμικό on stage επειδή έκανε σεξουαλικό αστείο για τον 3 μηνών γιο του - Δείτε βίντεο

Στο κόκκινο και σήμερα ο υδράργυρος - Σε ποιες περιοχές η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 40 βαθμούς


Πληθαίνουν τα ερωτήματα για το excel Κασσελάκη: Η Tiptree, το IRS και η αρχική δήλωση που δεν κάνει ενώ μπορεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr