Δημήτρης Κουτσούμπας για Στέφανο Κασσελάκη: Λέει ότι είναι ιερή αμυντική συμμαχία το ΝΑΤΟ, τι διάολο αριστερός είναι αυτός;

Δημήτρης Κουτσούμπας για Στέφανο Κασσελάκη: Λέει ότι είναι ιερή αμυντική συμμαχία το ΝΑΤΟ, τι διάολο αριστερός είναι αυτός;

Ο λαός καταλαβαίνει την κοροϊδία, ποιος είναι συνεπής στις θέσεις και ποιος στηρίζει, είπέ για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο ΓΓ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ

koytsoybas
Δριμεία κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ άσκησε το πρωί της Πέμπτης ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, κάνοντας λόγο για «μια πορεία ιδεολογικού, πολιτικού εκφυλισμού συνολικά αυτού του μορφώματος του ΣΥΡΙΖΑ όπως το γνωρίσαμε, που ξεκίνησε και πριν από την ηγεσία Κασσελάκη αλλά και μετά την εκογή του έχει επιτυχανυθεί το φαινόμενο».

Αναρωτήθηκε, μάλιστα, για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τον χαρακτηρισμό «ιερή» για τη συμμαχία του ΝΑΤΟ, «τι διάολο αριστερός είναι;».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1sorkn8zps9)


Κλείσιμο
«Το σίγουρο είναι ότι δεν μιλάμε για αριστερά, ό,τι καταλάβαινε ή αισθανόταν κάποιος ως αριστέρα με αλλαγές έξω από τον καπιταλισμό, για τον σοσιαλισμό, έξω από αντιλαϊκές συμμαχίες όπως το ΝΑΤΟ. Η αριστερά ήταν αγώνας, πάλη, συμμετοχή στις διεργασίες, δεν ήταν lifestyle, η επίδειξη πλούτου, η επίδειξη της οικογενειακής ή προσωπικής ή άλλης ζωής, πού διασκεδάζω, πού τρώω. Ήταν αγώνας δίπλα στους εργάστες, στα εργοστάσια, στους αγρότες, τους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους που υποφέρουν από τους υπέρογκους φόρους, ήταν δίπλα σε αυτούς που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους από τα κοράκια. Αυτό σήμερα είναι μόνο το ΚΚΕ, δεν το βρίσκει κανείς στον ΣΥΡΙΖΑ ή σε κόμματα γύρω από την αμαρτωλή σοσιαλδημοκρατία» συνέχισε ο ΓΓ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

«Να λέει ότι είναι ιερή αμυντική συμμαχία το ΝΑΤΟ; Τι διάολο αριστερός είναι αυτός; Να μιλάει για δικαιώμα αυτοάμυνας του Ισραήλ; Να πω ότι την πρώτη-δεύτερη ημέρα δεν καταλαβαίνε, αλλά τώρα να μιλάει έτσι όταν το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο ονόμασε τον Νετανιάχου ως εγκληματία πολέμου και διώκεται καθώς έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης» συνέχισε στο ίδιο πλαίσιο.

Σχολιάζοντας, δε, την επίσκεψη Κασσελάκη στην Παλαιστίνη είπε «πήγε όπως κάνουν όλα τα τυχοδιωκτικά κόμματα πριν τις εκλογές για να μαζέψουν τα ασσυμάζευτα, επειδή ο κόσμος του λέει "θα σας τιμωρήσω", λέει ας πάω μια βόλτα από τη Ραμάλα και όλα καλά και όλα ωραία. Δεν είναι έτσι. Ο λαός καταλαβαίνει την κοροϊδία, ποιος είναι συνεπής στις θέσεις και ποιος στηρίζει. Όταν το ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν είχε δυσκολίες έφερνε τον Αραφάτ στη Βουλή».


Ειδήσεις σήμερα:

Αθήνα, 1936: Ο «Δράκος της Καλογρέζας» που βιάζε, βασάνιζε και σκότωνε μικρά παιδιά

Υπερβολές μετά τα νέα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας: Ξεριζώνουν με μπουλντόζες ακόμα και ό,τι δεν χρειάζεται

Τσιμουδιά για την αδήλωτη εταιρεία του στις ΗΠΑ από Κασσελάκη, επίθεση στο Πρώτο Θέμα για τη... γεωγραφική θέση της βίλας του!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης