ΝΔ για εταιρείες Κασσελάκη: Οι μπελάδες του είναι μεγάλοι, καλά ξεμπερδέματα

Στην ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του κυβερνώντος κόμματος επισημαίνεται πως προκύπτουν ερωτήματα που ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης δημιούργησε με τον τρόπο και τον χρόνο που επέλεξε να ανοίξει το θέμα του πόθεν έσχες του

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκαλεί η απόπειρα του ΣΥΡΙΖΑ να αποφύγει τις απαντήσεις για την περιουσιακή κατάσταση του κ. Στέφανου Κασσελάκη με επιθέσεις κατά του Πρώτου Θέματος και δημοσιογράφων.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός επισημαίνει μεταξύ άλλων πως «ο κ. Κασσελάκης έχει δικαίωμα να διαχειριστεί τον πανικό του όπως θέλει. Δεν έχει δικαίωμα όμως να επιτίθεται σε δημοσιογράφους, αντί να δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα που ο ίδιος δημιούργησε με τον τρόπο και τον χρόνο που επέλεξε να ανοίξει το θέμα του πόθεν έσχες του».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:

«Η νέα μεταμεσονύκτια ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και η εκ νέου επίθεση σε δημοσιογράφους και ΜΜΕ για αποκαλύψεις σχετικά με εταιρείες τις οποίες φαίνεται να έκρυψε ο κ. Κασσελάκης απο το excel που βάφτισε πόθεν έσχες, μαρτυρούν ότι οι μπελάδες του είναι μεγάλοι.

Ο κ. Κασσελάκης έχει δικαίωμα να διαχειριστεί τον πανικό του όπως θέλει. Δεν έχει δικαίωμα όμως να επιτίθεται σε δημοσιογράφους, αντί να δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα που ο ίδιος δημιούργησε με τον τρόπο και τον χρόνο που επέλεξε να ανοίξει το θέμα του πόθεν έσχες του.

Σε κάθε περίπτωση, σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι στραβός ο γιαλός!

Καλά ξεμπερδέματα».

Ειδήσεις σήμερα:

«Σου παίρνουν και σάλιο;»: Ο δολοφόνος της 63χρονης στη Χαλκίδα ψάρευε την κόρη της

Με τι καιρό θα πάμε στις κάλπες την Κυριακή - Νέο κύμα ζέστης με χαρακτηριστικά καύσωνα από Τρίτη

Πανελλαδικές 2024: Σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr