Κυριάκος Μητσοτάκης: Τι είπε για το Euro, τα γούρια του και το βίντεο στο TikTok που θα παρουσιάσει μετά τις εκλογές

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τι είπε για το Euro, τα γούρια του και το βίντεο στο TikTok που θα παρουσιάσει μετά τις εκλογές

Μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα - «Το Σάββατο με την οικογένειά μου η πρόβλεψή μου για τις ευρωεκλογές»

mitsotakis-liagkas-1
Για τις εκπομπές που παρακολουθεί στην τηλεόραση, τα γούρια του, την πρόβλεψή του για τις ευρωεκλογές αλλά και τον αθλητισμό και το βίντεο στο TikTok που θα παρουσιάσει μετά τις κάλπες της 9ης Ιουνίου μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο περιθώριο της συνέντευξης που έδωσε στο κεντρικό δεκτίο ειδήσεων του σταθμού με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Όπως είπε αρχικά αισθάνεται άνετα και σε εκπομπές με πολιτικό περιεχόμενο και σε εκπομπές infotainment αν και ο ίδιος στην τηλεόραση βλέπει αθλητικά.

Παράλληλα παραδέχθηκε ότι έχει γούρια που δεν αλλάζει - «αλλά δεν θα σας τα πω» όπως είπε - επαναλαμβάνοντας για τις ευρωεκλογές της Κυριακής ότι «θέλουμε να φτάσουμε και γιατί όχι να ξεπεράσουμε το ποσοστό των προηγούμενων ευρωεκλογών».

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1srt6378b49)
Κλείσιμο

Ερωτηθείς για το αν θα κάνει διακοπές φέτος απάντησε «ελπίζω να μπορέσω να ξεκουραστώ το Σαββατοκύριακο του Αγίου Πνεύματος. Μετά βλέποντας και κάνοντας γιατί ειδικά το καλοκαίρι δυσκολευόμαστε να κάνουμε διακοπές για ευνόητους λόγους. Ελπίζω να είναι κάπου μεταξύ Τήνου και Κρήτης».

Όπως είπε «κάνω πάντα πρόβλεψη (σ.σ. για τις εκλογές) αλλά την κάνω με την οικογένειά μου το Σάββατο το μεσημέρι μόνο που κανείς δεν τη μαθαίνει αλλά συνήθως εγώ πέφτω μέσα».

Όσον αφορά το EURO είπε ότι «θα κάνω πρόβλεψη μόλις δω τα πρώτα παιχνίδια των ομάδων» αποκαλύπτοντας ότι το άθλημα που δεν θα έκανε είναι το επί κοντώ «γιατι αντιλήφθηκα πόσο δύακολο είναι».

«Πιστεύω στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, χαίρομαι για όσα συμβαίνουν στο ΟΑΚΑ. Πρέπει να αθλούμαστε περισσότερο και τα νέα παιδιά να κάταλάβουν ότι ο αθλητισμός θα τους δώσει πολλές χαρές. Καλά τα social media αλλά ο αθλητισμός είναι καλύτερος».

Ερωτηθείς, τέλος, για τα βίντεό του στο TikTok, αφού είπε ότι «σε αυτά βλέπετε τον ίδιο άνρθωπο αλλά μια πλευρά του που δεν έχετε δει» αποκάλυψε ότι «έχω ένα βίντεο για τις ποδοσφαιρικές επιδόσεις μας που θα παίξει μετά τις εκλογές».

Ειδήσεις σήμερα:

Η ιστορία του σπιτιού Κασσελάκη στις Σπέτσες- Πώς έφτασε στα χέρια του μετά από δύο πλειστηριασμούς και μία άκυρη γονική παροχή

Δείτε τα θέματα και τις απαντήσεις σε Πληροφορική, Λατινικά και Χημεία

Σε κακή κατάσταση ο Ερρίκος Πετιλόν: Έχω κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και το σκέφτομαι ξανά, είμαι χάλια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης