Κασσελάκης: Δική μου η δεύτερη εταιρεία, είναι μέρος της Osios, στο όνομά μου το σπίτι στην πολιτεία της Νέας Υόρκης

Κασσελάκης: Δική μου η δεύτερη εταιρεία, είναι μέρος της Osios, στο όνομά μου το σπίτι στην πολιτεία της Νέας Υόρκης

Επιβεβαίωσε τα περί δεύτερης εταιρείας, αλλά επιχείρησε να κλείσει το θέμα λέγοντας ότι δεν είναι ενεργή σήμερα

kasselakis_stefanos1__1_
Επιβεβαίωσε μιλώντας στο Mega ο Στέφανος Κασσελάκης - έστω και ... διαψεύδοντας - την ύπαρξη δεύτερης εταιρείας - την χαρακτήρισε κομμάτι της Osios - στην οποία πέρασε το σπίτι που διαθέτει στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης πριν επανέλθει στο όνομά του.

Χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης ανέφερε: «Έχουμε την οικία μας στην Αμερική που εξυπηρετεί κανονικά την υποθήκη της. Είναι ψευδής η αναφορά του δημοσιογράφου για δεύτερη εταιρεία, γιατί το σπίτι αυτό ανήκει σε εμένα, το έχω δηλώσει κανονικά, κάθε κομμάτι του, τα μισθώματά του κανονικά. Στο τέλος της χρονιάς το ακίνητο αυτό είναι στο όνομά μου. Αυτή η εταιρεία που αναφέρθηκε, είναι μέρος της Osios LLC, που την έχω δηλώσει. Τα σπίτια των άλλων τα ξέρουμε; Η εταιρεία δεν είναι ενεργή σήμερα. Αυτό δεν αφορά τον Έλληνα πολίτη. Λες και είμαι εγώ από τις ΗΠΑ που έχω πάρει χρήματα από τον Έλλήνα φορολογούμενο. Ξέρει ο Έλληνας το πόθεν του πρωθυπουργού για το 2022 και το 2023; Όχι. Μαθαίνω πως έχει αγοράσει οικία στο Ζαγόρι με 60 ευρώ το τετραγωνικό. Να μου βρουν κι εμένα ένα τέτοιο. Θέλουν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από το έγκλημα των Τεμπών και την ακρίβεια. Ήρθε η ώρα να ζητήσει ο λαός από τη ΝΔ να μάθει πώς πληρώνει την καμπάνια της. Επιστρέφω τη λάσπη».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα: 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1t0ib47mvvt)


Κλείσιμο
Για τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες, είπε: «Με στοχοποίησε ο πρωθυπουργός στη διακαναλική του συνέντευξη και μετά είπε πως εγώ το επέλεξα. Ήταν ψέμα και κοροϊδία. Να ανοίξουν την πλατφόρμα για το 2023. Δεν είναι ανοικτή, να το κάνουν για όλους. Τα έχω παρουσιάσει όλα, για όλη τη χρονιά. Εκείνοι δεν το έχουν κάνει, εγώ είμαι διάφανος, όλοι ξέρουν πού μένω και πού ζω. Ένα σύστημα που έχει πλουτίσει στις πλάτες του ελληνικού λαού, με φοβάται. Οι εταιρείες που έχω, είναι στην παρουσίαση που έκανα. Δεν υπάρχει άλλη εταιρεία. Μόνο η Osios και η άλλη που είναι μια οντότητα μέσα σε αυτή. Με παρακαλά ο κόσμος να μιλήσουμε για τα προβλήματά του. Δεν είναι δυνατό να λέει ο πρωθυπουργός πως κλείνει το θέμα της ΕΥΠ και να μη μιλά και να στρέφονται σε έναν άνθρωπο που δεν έχει χρηματιστεί ποτέ. Το θέμα είναι λήξαν για εμένα. Ο λαός απαιτεί πολιτική συζήτηση και όχι παιχνίδι. Πεθαίνει κόσμος εκεί έξω και ασχολείστε με εμένα; Το θέμα είναι λήξαν».

Για τον χαρακτηρισμό «Αλ Καπόνε» που χρησιμοποίησε και τον συσχετισμό του με τον πρωθυπουργό, στη διάρκεια ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Κασσελάκης δεν έδειξε διάθεση να ανακαλέσει: «Η ομιλία μου είναι ομιλία μου και ισχύει ως σήμερα».

Για τον Νίκο Ανδρουλάκη, είπε: «Όταν βλέπεις ένα σύστημα να σε παρακολουθεί και δεν έχεις καταφέρει να το αλλάξεις, τότε δεν έχεις τη λαϊκή βάση και τη δυναμική να φέρεις την αλλαγή. Δεν έχει καταφέρει να κάνει μείζον θέμα αυτό με την ΕΥΠ και τις υποκλοπές. Ανεπαρκής η αντίδραση του. Το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει φυτώριο στελεχών για τη ΝΔ».

Για το άρθρο που είχε γράψει υπέρ του Μητσοτάκη, σχολίσε πως «ο Στέφανος Κασελάκης που ήταν 25 χρονών, έγραψε άρθρο υπέρ του Μητσοτάκη και εναντίον του Γεωργιάδη. Πού να φανταστώ ότι ο Μητσοτάκης θα συγκυβερνούσε με τον Γεωργιάδη και θα εφάρμοζε αυτές τις πολιτικές; Πίστευα πως θα έφερνε αλλαγή, αλλά έπεσα τελείως έξω. Η πολιτική της χώρας ήταν ένα μπάχαλο το 2015, βλέπαμε μια χώρα σε αναβρασμό. Δεν έχω τύψεις, έχουμε χτίσει ένα κίνημα που μεγαλώνει κάθε μέρα. Είχαν τελειωμένο τον ΣΥΡΙΖΑ πριν 3 μήνες και τώρα είμαστε το αγνό πράγμα που ανεβαίνει. Δεν θα προδώσω τον κόσμο, θα εκσυγχρονίσουμε το κόμμα. Θα συνεχίσω αυτό που κάνω, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Προχωράμε στο πλάνο, να έχει η ελληνική κοινωνία μια ισχυρή αντιπολίτευση, τέλος στην αλαζονεία του 41%».


Ειδήσεις σήμερα:

Τάσος Μπιρσίμ: Ο μάγος των συγκεντρώσεων του Ανδρέα Παπανδρέου δεν είναι πια εδώ

Έξαρση κοκκύτη στην Ελλάδα, 230 κρούσματα έως τον Μάιο από μόλις 9 πέρυσι - Ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν

Χάθηκε στη Σύμη ο παρουσιαστής του BBC Μάικλ Μόσλεϊ - Επέστρεφε στο σπίτι του από παραλία και χάθηκαν τα ίχνη του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης