Δημοσκόπηση Pulse: Από 28,1% έως 33,9% η ΝΔ, από 14,2% έως 18,8% ο ΣΥΡΙΖΑ

Απόλυτη η κυριαρχία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός με 34%, ακολουθεί ο «Κανένας» με 20% ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στην τρίτη θέση με 14%

Την εκλογική κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη επαναβεβαιώνει η τελευταία μέτρηση της Pulse για τις ευρωεκλογές που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Σκάι.

Στην αυλαία της προεκλογικής περιόδου, στο σενάριο της κατανομής των αναποφάσιστων η ΝΔ κινείται από 28,1% έως 33,9% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να κινηθεί από 14,2% έως 18,8%.



Ωστόσο η «μάχη» για τη δεύτερη θέση δεν είναι ξεκάθαρη, καθώς το ΠΑΣΟΚ έχει ανώτατο όριο το 15,1%, ποσοστό που ξεπερνάει το κατώτερο όριο του ΣΥΡΙΖΑ (14,2%).

Ακόμα πιο σύνθετη είναι η εικόνα για την τέταρτη θέση καθώς το ΚΚΕ εντοπίζεται στο 6,3% έως 9,7%, ενώ η Ελληνική Λύση εμφανίζεται πιο ενισχυμένη και αναμένεται το ποσοστό της να κυμανθεί μεταξύ 6,8% έως 10,2%.

Όσον αφορά την πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία διατηρεί προβάδισμα 13,5 μονάδων καθώς συγκεντρώνει ποσοστό 28% (έναντι 28,5% ) στην προηγούμενη έρευνα και ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σταθερός στο 14,5%.

Απόλυτη είναι η κυριαρχία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός με 34%, ακολουθεί ο Κανένας με 20% ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στην τρίτη θέση με 14%.

Νίκη, Πλεύση Ελευθερίας, Νέα Αριστερά και ΜέΡΑ25 είναι ακριβώς στο εκλογικό όριο του 3% στην πρόθεση ψήφου.

Δείτε τη δημοσκόπηση της Pulse





Ειδήσεις σήμερα:

Εντείνεται το μυστήριο στη Σύμη: Φωτογραφία ντοκουμέντο δείχνει τον παρουσιαστή του BBC να έχει περάσει το επικίνδυνο μονοπάτι

Βρετανία: Παντρεύτηκε ο billionaire και πιο περιζήτητος εργένης - Ο ρόλος του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Μητέρα Τσιτσιπά για Μπαντόσα: Είναι ένα κορίτσι χωρίς αυτοπεποίθηση, δεν με ρώτησε κανείς για την επανασύνδεση

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr