Πέτρος Κόκκαλης: Η πιο χρήσιμη ψήφος σε αυτές τις ευρωεκλογές είναι η ψήφος στον «Κόσμο»

Ο γραμματέας του κόμματος εκτιμά ότι πρέπει να δημιουργηθεί ο χώρος για ένα Πράσινο κόμμα στην Ελλάδα

«Σαφώς θα εκφραστεί -και πολύ σωστά- ένα μεγάλο μήνυμα δυσαρέσκειας προς την κυβέρνηση, αλλά από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι αν λάβει 13-14% το ΠΑΣΟΚ, 14-15% ο ΣΥΡΙΖΑ κ.ο.κ» αναφέρει σε δήλωσή του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και γραμματέας του «Κόσμου», Πέτρος Κόκκαλης.

Όπως τονίζει, «όλοι και όλες έχουμε ευθύνες, εδώ που βρισκόμαστε σήμερα», καταλήγοντας πως η ψήφος στον «Κόσμο» είναι «η πιο χρήσιμη ψήφος σε αυτές τις ευρωεκλογές και το πιο κρίσιμο αποτέλεσμα».

Αναλυτικά, η δήλωση του Πέτρου Κόκκαλη:

Όλοι και όλες έχουμε ευθύνες, εδώ που βρισκόμαστε σήμερα. Δεν είναι πλέον ζήτημα ατομικής ευθύνης, παρότι κι αυτή είναι πολύ σοβαρή. Είναι ζήτημα πολιτικής συμμετοχής, προκειμένου να έχουμε πολιτικές δυνάμεις που αναλαμβάνονται το μέγεθος του προβλήματος και που μειώνουν τις ανισότητες. Μία τέτοια δύναμη είναι ο ΚΟΣΜΟΣ που έχει την επίσημη στήριξη των Ευρωπαίων Πρασίνων.

Σαφώς θα εκφραστεί, και πολύ σωστά, ένα μεγάλο μήνυμα δυσαρέσκειας προς την Κυβέρνηση, αλλά από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι αν λάβει 13-14% το ΠΑΣΟΚ, 14-15% ο ΣΥΡΙΖΑ κ.ο.κ.

Το να δημιουργηθεί ο χώρος για ένα πράσινο, επαρκές, ανιδιοτελές και βασισμένο στα πραγματικά δεδομένα Πράσινο κόμμα, και να φέρει στην Ελλάδα αυτή την τεράστια και στιβαρή συζήτηση που γίνεται σε όλη την Ευρώπη, με μια πολιτική οικογένεια που συγκυβερνά σε 7 χώρες και διοικεί πάνω από 500 δήμους και περιφέρειες, μία πολιτική οικογένεια που χθες, μαζί με τους σοσιαλιστές, κέρδισε την άκρα δεξιά στην Ολλανδία, νομίζω ότι είναι η πιο χρήσιμη ψήφος σε αυτές τις ευρωεκλογές και το πιο κρίσιμο αποτέλεσμα.



Ειδήσεις σήμερα:

Εντείνεται το μυστήριο στη Σύμη: Φωτογραφία ντοκουμέντο δείχνει τον παρουσιαστή του BBC να έχει περάσει το επικίνδυνο μονοπάτι

Βρετανία: Παντρεύτηκε ο billionaire και πιο περιζήτητος εργένης - Ο ρόλος του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Μητέρα Τσιτσιπά για Μπαντόσα: Είναι ένα κορίτσι χωρίς αυτοπεποίθηση, δεν με ρώτησε κανείς για την επανασύνδεση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr