Μαλέλης: Η κεντροαριστερά έχει αναβαθμισμένους γραφειοκράτες και μισθοφορικά luben στοιχεία

Η ΝΔ θα θεωρηθεί πως έχει ηττηθεί εάν πέσει κάτω από 30% - Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ηττηθεί εάν έχει κάτω από 16% εκτίμησε ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης MEGΑ

O Σταμάτης Μαλέλης, Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης MEGΑ, μίλησε στο LIVE NEWS, για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ζήσαμε τις άχρωμες και άοσμες εκλογές, χωρίς κεντρικό σύνθημα και στόχο».



«Αυτές οι εκλογές ήταν άγευστες, δεν είχαν να μας δώσουν τίποτα. Η ΝΔ θα θεωρηθεί πως έχει ηττηθεί εάν πέσει κάτω από 30%. Ο ΣΥΡΙΖΑ για εμένα θα θεωρηθεί ήττα, εάν έχει κάτω από 16%. Το ΠΑΣΟΚ θα είναι ηττημένο εάν δεν βγει δεύτερο. Μην ακούσω την επόμενη μέρα πως ανεβάσαμε τα ποσοστά μας. Υπάρχει ένα πρόβλημα στην κεντροαριστερά. Ο Μητσοτάκης είναι πρώτος χωρίς αντίπαλο. Εάν δει κανείς την κεντροαριστερά, έχει αναβαθμισμένους γραφειοκράτες και μισθοφορικά luben στοιχεία. Αυτό δεν είναι κεντροαριστερά».

Όπως είπε ο Σταμάτης Μαλέλης, την επόμενη μέρα ο δεύτερος και ο τρίτος πρέπει να ξεκινήσει τις διαδικασίες και η κεντροαριστερά να βρει καινούριο αφήγημα.

«Πρέπει να φτιάξει ένα κόμμα το οποίο θα είναι ο βασικός αντίπαλος της ΝΔ. Δεν ξέρω εάν είναι χαμηλό το ποσοστό του Κασσελάκη και του Ανδρουλάκη, τι θα γίνει την επόμενη ημέρα. Αν πάρεις το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδια με αυτά που έλεγαν πριν από δύο δεκαετίες. Πρέπει να αλλάξουν».

Ειδήσεις σήμερα:

Εντείνεται το μυστήριο στη Σύμη: Φωτογραφία ντοκουμέντο δείχνει τον παρουσιαστή του BBC να έχει περάσει το επικίνδυνο μονοπάτι

Βρετανία: Παντρεύτηκε ο billionaire και πιο περιζήτητος εργένης - Ο ρόλος του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Μητέρα Τσιτσιπά για Μπαντόσα: Είναι ένα κορίτσι χωρίς αυτοπεποίθηση, δεν με ρώτησε κανείς για την επανασύνδεση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr