Ευρωεκλογές 2024: Τι θα κάνουν μία ημέρα πριν τις κάλπες οι πολιτικοί αρχηγοί

Με διαπιστευμένους δημοσιογράφους θα συναντηθούν οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Στέφανος Κασσελάκης – Συναντήσεις θα έχει ο Δημήτρης Κουτσούμπας – Βαριά ημέρα για τον Αλέξη Χαρίτση που θα αποχαιρετήσει τον πατέρα του στη Ριτσώνα

mitsotakis-kasselakis-xr
Μόλις ένα 24ωρο απέμεινε μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες για τις ευρωεκλογές. Μετά από μια μακρά προεκλογική περίοδο, οι πολιτικοί αρχηγοί σήμερα Σάββατο, παραδοσιακά, έχουν πιο χαλαρό πρόγραμμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα υποδεχθεί τους διαπιστευμένους συντάκτες στα Βριλήσσια.

Περίπου την ίδια ώρα και ο Στέφανος Κασσσελάκης θα υποδεχθεί τους διαπιστευμένους συντάκτες του ΣΥΡΙΖΑ στο Θησείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αργότερα θα περπατήσει στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, βρίσκεται στην Κρήτη και θα παραμείνει στο Ηράκλειο μέχρι και την Κυριακή όπου θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί για την καθιερωμένη ανάπαυλα την παραμονή των εκλογών με στελέχη στη Χερσόνησο, και στις 13:00 θα μεταβεί στο σπήλαιο στο Οροπέδιο ενώ θα καταλήξει στον Άγιο Νικόλαο όπου θα γευματίσει.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε σε πολλές περιοχές της χώρας, ενώ μόλις προχθές ήταν στη Μαλεσίνα. Σήμερα, Σάββατο, ο κ. Κουτσούμπας θα βρεθεί στο κέντρο της Αθήνας και θα συναντήσει υποψήφιους ευρωβουλευτές καθώς και δημοσιογράφους.

Κλείσιμο
Για τον Αλέξη Χαρίτση, η σημερινή μέρα είναι βαριά. Σήμερα, θα μεταβεί στη Ριτσώνα για τον τελευταίο αποχαιρετισμό στον πατέρα του, Βύρωνα. Λίγοι άνθρωποι γνώριζαν ότι τους τελευταίους μήνες, και εν μέσω μιας έντονης προεκλογικής περιόδου, ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, βρισκόταν στο πλευρό του πατέρα του, ο οποίος έδινε την δική του μάχη για την ζωή. Μετά την τελετή ο κ. Χαρίτσης αναμένεται να κατευθυνθεί στην Καλαμάτα όπου και θα παραμείνει για να ψηφίσει.

Ο Πέτρος Κόκκαλης, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αφήσει ανοιχτό το σημερινό του πρόγραμμα θέλοντας να ξεκουραστεί και να συγκεντρώσει δυνάμεις για την αυριανή ημέρα.


Ειδήσεις σήμερα:

Αντίστροφη μέτρηση για τις ευρωεκλογές - Οδηγίες λίγες ώρες πριν από την κάλπη, πόσα και ποια κόμματα συμμετέχουν

Πού επικεντρώνονται οι έρευνες για τον δημοσιογράφο του BBC που εξαφανίστηκε στη Σύμη - Τα τελευταία στοιχεία για την διαδρομή του

Ανεβαίνει από σήμερα ο υδράργυρος - Πότε και πού η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 43°C
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης