Πού ψηφίζουν αύριο οι πολιτικοί αρχηγοί

Δείτε αναλυτικά

dimoskopisi_ekloges_xr
Στις 7 το πρωί ανοίγουν οι κάλπες αύριο, Κυριακή, ώστε οι πολίτες να ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. ήδη γνωστοποιήθηκε το πού θα ψηφίσουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 10:20, στο 91ο εκλογικό τμήμα, στο 21ο Γενικό Λύκειο Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναμένεται να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00, στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς.

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, θα ψηφίζει στο Δημοτικό σχολείο Εκάλης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, βρίσκεται από σήμερα στην Κρήτη. Αύριο, επίσης στις 10 το πρωί, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα ψηφίσει στο 13ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου Κρήτης.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα ψηφίσει τις 11.00 πμ στο 404ο εκλογικό τμήμα του δήμου Νέας Ιωνίας.

Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, βρίσκεται από σήμερα στην Καλαμάτα και αναμένεται να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα του στις 10:30 στο 3ο δημοτικό σχολείο Καλαμάτας.

Κλείσιμο
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και θα ψηφίσει στο 1ο Γυμνάσιο - Λύκειο Κορδελιού στις 10.30 το πρωί.

H Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 9:15 το πρωί, στο 1ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής.

Ο γραμματέας του «Κόσμος», Πέτρος Κόκκαλης, θα ψηφίσει στις 10:30 στον Πειραιά.

Τέλος, ο πρόεδρος των Δημοκρατών, Ανδρέας Λοβέρδος, θα ψηφίσει στο 133ο δημοτικό σχολείο Αθήνας στην Κυψέλη στις 10:30.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης