Πού ψηφίζουν αύριο οι πολιτικοί αρχηγοί

Δείτε αναλυτικά

Στις 7 το πρωί ανοίγουν οι κάλπες αύριο, Κυριακή, ώστε οι πολίτες να ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. ήδη γνωστοποιήθηκε το πού θα ψηφίσουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 10:20, στο 91ο εκλογικό τμήμα, στο 21ο Γενικό Λύκειο Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναμένεται να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00, στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς.

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, θα ψηφίζει στο Δημοτικό σχολείο Εκάλης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, βρίσκεται από σήμερα στην Κρήτη. Αύριο, επίσης στις 10 το πρωί, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα ψηφίσει στο 13ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου Κρήτης.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα ψηφίσει τις 11.00 πμ στο 404ο εκλογικό τμήμα του δήμου Νέας Ιωνίας.

Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, βρίσκεται από σήμερα στην Καλαμάτα και αναμένεται να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα του στις 10:30 στο 3ο δημοτικό σχολείο Καλαμάτας.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και θα ψηφίσει στο 1ο Γυμνάσιο - Λύκειο Κορδελιού στις 10.30 το πρωί.

H Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 9:15 το πρωί, στο 1ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής.

Ο γραμματέας του «Κόσμος», Πέτρος Κόκκαλης, θα ψηφίσει στις 10:30 στον Πειραιά.

Τέλος, ο πρόεδρος των Δημοκρατών, Ανδρέας Λοβέρδος, θα ψηφίσει στο 133ο δημοτικό σχολείο Αθήνας στην Κυψέλη στις 10:30.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr