Μαρινάκης: Πήραμε μια πύρρειο νίκη στις ευρωεκλογές

Μαρινάκης: Πήραμε μια πύρρειο νίκη στις ευρωεκλογές

Δεν πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν το 33%, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

marinakis
Ως μια πύρρειο νίκη χαρακτήρισε το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών για τη Νέα Δημοκρατία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Ο Παύλος Μαρινάκης υποστήριξε πως το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ήταν ότι «πρέπει να τρέξουμε πιο γρήγορα».

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Μαρινάκης είπε αρχικά: «Το αποτέλεσμα περιγράφεται σε μια φράση ως πύρρειο νίκη. Θα καταγραφεί ως η μεγαλύτερη νίκη μεταξύ πρώτου και δεύτερου στην ιστορία των ευρωεκλογών. Από την άλλη όμως δεν πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν το 33%». Και πρόσθεσε: «Αυτό σημαίνει ότι έχουμε μια εμπιστοσύνη από τον κόσμο, αλλά και ένα μήνυμα ότι πρέπει να τρέξουμε πιο γρήγορα, να διορθώσουμε λάθη. Ε΄χουμε τρία χρόνια μπροστά μας. Αυτό που ξεχωρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη -που έχει καταγράψει 5 διαδοχικές νίκες σε εκλογές- είναι ότι λαμβάνει τα μηνύματα».

Ως προς τα μηνύματα από τον κόσμο αρχικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι «σίγουρα υπάρχει μια άνοδος της ακροδεξιάς και άνοδος της αποχής», αλλά τόνισε ότι «η λέξη κλειδί είναι η αποτελεσματικότητα. Πριν πάμε στα πρόσωπα πρέπει να δούμε τα αποτελέσματα συνολικά. Χωρίς να υποτιμούμε το αποτέλεσμα πρέπει να βάλουμε τη διάσταση μιας πιο χαλαρής κάλπης που δεν επιλέγει ο κόσμος κυβέρνηση. Έχουμε κατά πλειοψηφία την εμπιστοσύνη του κόσμου, αλλά λάμβάνουμε και τα μηνύματα».

Παύλος Μαρινάκης: Πύρρειος νίκη το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο από το «ευχαριστώ» των Coldplay στα ελληνικά - Όλα όσα ζήσαμε στην ιστορική συναυλία

Xάος, μακελειό και διαμελισμένα πτώματα στην επιχείρηση διάσωσης των 4 Ισραηλινών ομήρων, λένε Παλαιστίνιοι


Είπα στον καμεραμάν «δεν τραβάς φωτογραφίες, μήπως δούμε κάτι που δεν βλέπουμε με τα μάτια;», λέει ο δήμαρχος της Σύμης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης