Eπίθεση Δουδωνή σε Γιαννακοπούλου - «Είχε έτοιμη δήλωση αμφισβήτησης του Ανδρουλάκη»

Eπίθεση Δουδωνή σε Γιαννακοπούλου - «Είχε έτοιμη δήλωση αμφισβήτησης του Ανδρουλάκη»

«Δεν θα φιμώσουν στόματα, ο διάλογος του ΠΑΣΟΚ δεν ποδηγετείται», είπε μέσω του protothema.gr η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου απαντώντας στην επίθεση του Παναγιώτη Δουδωνή

doudwnis-giannakopoyloy-arthroy
Επίθεση κατά της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Νάντιας Γιαννακοπούλου, εξαπέλυσε ο βουλευτής Επικρατείας και στενός συνεργάτης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Δουδωνής.

Όπως είπε ο Παναγιώτης Δουδωνής, μιλώντας στον ΑΝΤ1 η Νάντια Γιαννακοπούλου είχε έτοιμη δήλωση αμφισβήτησης του Νίκου Ανδρουλάκη, σχετικά με τα ποσοστά και την επίδοση του κόμματος στις Ευρωεκλογές. «Νομίζω η Νάντια Γιανακοπούλου την είχε ετοιμάσει τη δήλωση και μπερδεύτηκε από τα αποτελέσματα. Το είχε στο μυαλό της από πριν, ανεξαρτήτως αποτελέσματος», ανέφερε.
O Παναγιώτης Δουδωνής στον ΑΝΤ1

Κλείσιμο
Η Νάντα Γιαννακοπουλου σε δηλώσεις της είπε ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει όργανα και θα συζητηθούν τα πάντα, τι έγινε λάθος, τι έγινε σωστά στις ευρωεκλογές», ενώ σε ερώτηση για το αν υπάρχει θέμα αρχηγού απάντησε χαρακτηριστικά «όταν λέμε θα τα συζητήσουμε όλα, εννοούμε όλα».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1vr7vtseuf5)

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι ο στόχος που είχε θέσει το ΠΑΣΟΚ ήταν η δεύτερη θέση με ισχυροποίησή του ποσοστού, αποδεχόμενη πάντως ότι το δεύτερο έγινε, καθώς «είχαμε άνοδο έστω και μικρή». Μάλιστα δήλωσε με νόημα πως «κάποια στιγμή είμαστε δεύτερο κόμμα, μετά το χάσαμε…». Η κυρία Γιαννακοπούλου επανέλαβε και σήμερα το πρωί το ίδιο με συνέντευξή της στο Action24. 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1w38ewr5ebl)

Ο Παναγιώτης Δουδωνής άφησε μάλιστα ευθείες αιχμές κατά της κ. Γιαννακοπούλου, αποδίδοντας της μερίδιο της ευθύνης για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών για το ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας ότι στο κόμμα υπάρχει «επί 8 μήνες μια υποτροπιάζουσα κατάσταση εσωστρέφειας, με συγκεκριμένο στόχο», συμπληρώνοντας πάντως ότι «δεν τους βγήκε και το αποτέλεσμα που ήθελαν».

«Δεν θέλω να σχολιάσω απαράδεκτες δηλώσεις. Ο διάλογος στο ΠΑΣΟΚ δεν ποδηγετείται. Είμαστε βαθιά δημοκρατικό κόμμα και θα συζητήσουμε έτσι η αλλιώς τα συμπεράσματα της πορείας μας όπως αποκρυσταλλωθήκαν στο εκλογικό αποτέλεσμα το οποίο καταγράφηκε», είπε στο protothema.gr η Νάντα Γιανακοπούλου.

Ειδήσεις σήμερα:

Η επόμενη ημέρα των ευρωεκλογών για τη ΝΔ: Στο τραπέζι ο ανασχηματισμός - Πώς θα αντιδράσει ο Μητσοτάκης στο μήνυμα των πολιτών

Ζυμώσεις στα κόμματα της ακροδεξιάς στην Ελλάδα που συγκέντρωσαν συνολικά πάνω από 18% στις Ευρωεκλογές

Εκτός όλων των στόχων ο Κασσελάκης: Βαρύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις ευρωεκλογές


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης