Κασσελάκης: Ετοιμάζει Ίδρυμα κατά της Ακροδεξιάς σε Ελλάδα και Νέα Υόρκη

Κασσελάκης: Ετοιμάζει Ίδρυμα κατά της Ακροδεξιάς σε Ελλάδα και Νέα Υόρκη

Μετά το Ινστιτούτο για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει να συστήσει το δικό του Ίδρυμα με όνομα «Centre for European Progress» 

kasselakis_om
Στη σύσταση Ιδρύματος κατά της Ακροδεξιάς υπό τον τίτλο «Centre for European Progress» προχωρά, κατά πληροφορίες, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για σχεδιασμό που έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες, ενώ το Ίδρυμα θα διαθέτει ισότιμα γραφεία τόσο στην Αθήνα, όσο και στην Νέα Υόρκη.

Η δράση του θα είναι εστιασμένη σε προοδευτική κατεύθυνση, ενώ καταλυτικό ως προς την ενεργοποίηση του Ιδρύματος υπήρξε το εκλογικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, λόγω της ανόδου της Ακροδεξιάς.

Για την άνοδο της Ακροδεξιάς είχε από μήνες, άλλωστε, προειδοποιήσει ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, προβάλλοντας ως ανάχωμα σε αυτήν την συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων.

Μάλιστα, η πρεμιέρα του Ινστιτούτου του Αλέξη Τσίπρα για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα, οπότε θα λάβει χώρα η πρώτη Διεθνής Διάσκεψη για την Ειρήνη και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Κλείσιμο
Νωρίτερα, μεθαύριο Πέμπτη αναμένεται να συνεδριάσει στις 5:30 το απόγευμα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σε μια πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.


Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία 11χρονης: Δίωξη για ανθρωποκτονία και ακόμα τέσσερα αδικήματα στον 37χρονo

Πού είναι κλειστά τα σχολεία μέχρι την Πέμπτη λόγω καύσωνα

Εμφανίστηκε η ευρωβουλευτής Γαλάτω Αλεξανδράκη: Ευχαριστώ, πώς έγινε αυτό;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης